AcasăSPORTBrazilia si-a "deportat" fotbalistii la 38 de km de Londra!

Brazilia si-a „deportat” fotbalistii la 38 de km de Londra!

Neymar este vedeta Braziliei la Olimpiada din Anglia

Ca sa evite faimoasele orgii date in Satul Olimpic, selectionerul Mano Menezes i-a dus pe jucatori in Hertfordshire, micut oras aflat in apropierea capitalei Angliei.

Neymar este vedeta Braziliei la Olimpiada din Anglia

Brazilienii vor cu orice pret sa castige aurul olimpic la fotbal, iar pentru asta fac orice este posibil ca sa-l fereasca pe Neymar de tentatiile existente la Olimpiada. Astfel, la recomandarea selectionerului Mano Menezes, echipa nationala si-a stabilit cartierul general intr-o zona linistita de tara – Hertfordshire -, la 38 de kilometri de Londra.

Alternativa ar fi fost Satul Olimpic, insa antrenorul „carioca” stie ca acolo se petrec adevarate orgii in timpul numeroaselor chefuri organizate de sportivi. „Sunt prea multe tentatii in Satul Olimpic, iar unii dintre baietii mei, printre care si Neymar, au atras deja atentia multor sportive, doar cand ne-am plimbat cateva minute prin zona. Noi am venit la Londra cu treaba si trebuie sa ramanem concentrati”, si-a explicat decizia Mano Menezes. „Tentatiile” la care se refera tehnicianul brazilian au fost facute publice zilele trecute de Hope Solo, frumoasa jucatoare din echipa feminina de fotbal a SUA: „La Beijing, in 2008, am vazut petreceri cu multa bautura si mult sex. Erau sportivi care faceau dragoste pe iarba, printre cladiri, oriunde se nimereau”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger