AcasăSPORTBrazilia s-a salvat in extremis cu Paraguay - VIDEO

Brazilia s-a salvat in extremis cu Paraguay – VIDEO

Nationala de fotbal a Braziliei a obtinut al doilea egal consecutiv de la Copa America, 2-2 cu Paraguay, dupa un gol marcat de Fred in ultimul minut.

Dupa 0-0 cu Venezuela, intr-unul dintre primele meciuri de la editia din acest an a Copei America, Brazilia a comis-o din nou, trupa lui Mano Menezes obtinand un nou egal, 2-2 cu Paraguay.

Brazilienii au controlat meciul in prima repriza si au reusit sa deschida scorul in minutul 38. Jadson, elevul lui Mircea Lucescu, a punctat cu un sut splendid de la 20 de metri.

Paraguay a iesit mai motivata de la cabine si a reusit sa intoarca rezultatul. Santa Cruz a egalat in minutul 55. Atacantul paraguaian a punctat pentru 1-1 cu o reluare din apropiere, dupa o centrare excelenta a lui Estigarribia. Cu cateva secunde inainte, Neymar ratase o mare ocazie de 2-0 pentru Brazilia.

O noua ocazie ratata de Neymar a dus la golul de 2-1 pentru Paraguay reusit de Nelson Valdez. Santa Cruz a profitat de o mare greseala a lui Dani Alves si l-a deschis excelent pe Valdez, care a reusit sa-l lobeze pe portarul brazilienilor.

Cand nimeni nu mai credea, in minutul 90, Fred a restabilit egalitatea cu o reluare din prima si a adus un nou punct Braziliei. Trupa lui Mano Menezes are doua puncte din primele doua meciuri si o partida foarte interesanta de disputat, cea impotriva formatiei din Ecuador.

[youtube]vYOqn1xKGi8[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger