AcasăSPORTBrazilia, o echipa de 10!

Brazilia, o echipa de 10!

Brazilia, o echipa de 10!

Gazdele turneului final si-au propus sa termine „Final Four-ul” Cupei Mondiale cu 10 pe linie. 10 goluri incasate! Si au reusit: dupa 1-7 cu Germania, a urmat 0-3 cu Olanda, in finala mica, disputata sambata noapte, in capitala Brasilia.

Brazilia, o echipa de 10!

Cu un Luiz Felipe Scolari surazator pe banca tehnica, Brazilia a fost in grafic chiar din startul jocului: gol Robin van Persie (dintr-un penalty inventat de arbitrul algerian Djamel Haimoudi) inca din minutul 3! Pana la jumatatea reprizei, olandezii au reusit sa marcheze si golul doi, prin Daley Blind, pentru ca tabela sa o inchida Wijnaldum, la ultima faza a partidei.

„N-am jucat rau, dupa parerea mea. A fost un meci echilibrat, dar pacat ca am luat gol in debut. Eu cred ca jucatorii ar trebui apreciati pentru ce au facut in partida cu Olanda”. Naucitoarea declaratie ii apartine selectionerului Scolari, cel mai detestat om din Brazilia la momentul actual. Intrebat daca are de gand sa-si prezinte demisia, „Felipao” a replicat: „Am terminat de trei ori in primele patru echipe ale lumii. Nu e o situatie de care ar trebui sa-mi fie rusine. De fapt, nu am de ce sa imi fie rusine in ceea ce am realizat pana acum. Deci, nu, nu demisionez!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger