AcasăSPORTBrazilia nu si-a revenit nici in finala mica: Olanda a invins echipa...

Brazilia nu si-a revenit nici in finala mica: Olanda a invins echipa gazda cu 3-0!

Dupa esecul umilitor din semifinale, cand a pierdut in fata Germaniei cu 1-7, Brazilia nu a reusit sa isi revina si sa se revanseze in fata fanilor, incheind in mod rusinos Cupa Mondiala pe care a gazduit-o, Olanda marcand trei goluri, in timp ce nationala pregatita de Luiz Felipe Scolari nu a reusit sa dea niciun gol.

Brazilia a incheiat competitia cu 10 goluri primite in ultimele doua meciuri, dupa ce a ajuns pana in semifinale, remarcandu-se ca una dintre primele patru cele mai bune echipe de fotbal la nivel mondial.

In schimb, Olanda, de trei ori finalista la Cupa Mondiala, a terminat pe locul trei, cu trei goluri marcate numai in ultimul meci disputat la Cupa Mondiala 2014.

Primul gol marcat de Olanda a fost dupa doar trei minute de la inceperea partidei, de Robin Van Persie, in timp ce al doilea a fost marcat de Daley Blind, in minutul 16. Insa, daca Brazilia nu a reusit sa reprezinte niciun pericol pentru adversari, Olanda a marcat si golul trei in primul minut de prelungiri, de Wijnaldum.

Brazilia a incheiat Cupa Mondiala din acest an cu un record negativ, acela de a fi echipa gazda cu cele mai multe goluri primite in istoria competitiei, 14.

Foto: digisport.ro

author avatar
Alina Costache
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger