AcasăSPORTBrazilia impotenta a fost eliminata de la Copa America - VIDEO

Brazilia impotenta a fost eliminata de la Copa America – VIDEO

Nationala de fotbal a Braziliei a parasit Copa America in faza sferturilor de finala, dupa ce a ratat patru penaltiuri in partida cu Paraguay.

Cu Neymar, Pato si Robinho in ofensiva, sustinuti de Ganso, „noul Kaka” cum este el poreclit, Brazilia a dominat copios partida cu Paraguay, dar nu a reusit sa marcheze vreun gol, desi disputa s-a rezolvat la loviturile de departajare.

Trupa lui Menezes a ratat o sumedenie de ocazii in 120 de minute, brazilienii facandu-l mare pe veteranul Justo Villar, portarul Paraguaiului. Doar in doua randuri a cedat goalkeeperul lui Valladolid, iar atunci a fost salvat de colegii sai din aparare, care au respins baloane de pe linia portii.

Recitalul lui Villar a continuat la loviturile de departajare, unde a aparat sutul trimis de Thiago Silva si i-a hipnotizat pe Elano, Andre Santos si Fred care au trimis balonul in plopi. Estigarribia si Riveros si-au facut datoria, iar Paraguay s-a impus, cu 2-0, dupa executarea loviturilor de departajare.

Seria favoritilor eliminati a continuat cu meciul dintre Chile si Venezuela, ultimul din faza sferturilor de finala. Cotata cu sansa a doua, Venezuela s-a impus, cu 2-1, si va da piept cu Paraguay in penultimul act al competitiei. In cealalta semifinala se intalnesc Peru si Uruguay.

[youtube]Jb6bcNj_FNw[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger