AcasăRecomandariBrazilia castiga trofeul in finala cu Argentina

Brazilia castiga trofeul in finala cu Argentina

Urmand un ritual cu frunze de coca, craniu si fotografii ale jucatorilor, samanii peruani au prezis ca Brazilia va castiga Cupa Mondiala intr-o finala cu Argentina.

„Samanul din Anzi” este cunoscut si respectat in toata America Latina

Samanii din trei regiuni din Peru si-au concentrat fortele la stadionul National din Lima intr-un ritual in care i-au invocat pe brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo si alti mari jucatori. „ Am avut o viziune care mi-a relevat ca trofeul va ramane in America de Sud. Pe altarul mistic am zarit culoarea albastra (Argentina) si culoarea galbena (Brazilial). Cele doua culori s-au amestecat si castigatoare va fi Brazilia. Este o finala de vins, o puternica forta pe care am simtit-o, Brazilia va pune capat blestemului de pe Maracana – victoria Uruguayului la Cupa Mondiala din 1950 in fata Braziliei – si-l va uita odata pentru totdeauna”, a declarat Juan Osco, cunoscut drept „Samanul din Anzi”.
La randul sau, samanul Julio Huaylas, din Trujillo, agitand trei cranii, a prezis ca selectionata statului Chile, aflata in grupa B cu Spania, Olanda si Australia, va fi surpriza turneului si va ajunge in semifinale. Cele trei cranii reprezinta vitalitatea, sanatatea si lupta jucatorilor.

author avatar
National
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger