AcasăSPORTBrazilia a dat-o in bara la Copa America – VIDEO

Brazilia a dat-o in bara la Copa America – VIDEO

Nationala de fotbal a Braziliei a debutat cu stangul la Copa America, trupa lui Robinho si Neymar reusind doar un egal, 0-0, cu Venezuela.

Cu o formula mult intinerita fata de finala din 2007, castigata cu 3-0 impotriva Argentinei, nationala Braziliei, detinatoarea trofeului la Copa America, a debutat cu un rezultat modest la editia din acest an.

Cu vitezistii Robinho, Neymar si Alexandre Pato in ofensiva, Brazilia a dominat disputa cu Venezuela si si-a creat cateva ocazii de a marca, dar selectionata “cariocas” a fost departe de asteptari, partida incheindu-se la egalitate, 0-0.

Cea mai mare ocazie a meciului a fost ratata de Alexandre Pato, in minutul 28, cand sutul atacantului de la Milan a zguduit transversala portii aparate de Vega.

In celalalt meci din prima etapa a Grupei B, Paraguay si Ecuador au incheiat la egalitate, 0-0. Trei dintre primele patru meciuri jucate pana acum s-au incheiat la egalitate, Argentina facand 1-1 cu Bolivia in meciul de deschidere a competitiei. Columbia a obtinut singura victorie de pana acum, 1-0 cu Costa Rica.

[youtube]s5zQeIy_Iao[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger