AcasăSPORTBrasovul s-a impiedicat la fel ca Otelul

Brasovul s-a impiedicat la fel ca Otelul

Pantelis Kapetanos si Lucian Munteanu se lupta doar aparent pentru balon

CFR Cluj, liderul Ligii 1, s-a impus mai lejer decat o arata scorul (1-0) in confruntarea de marti seara din „Gruia”: confratii ardeleni n-au avut nicio ocazie de gol la poarta lui Beto!

Pantelis Kapetanos si Lucian Munteanu se lupta doar aparent pentru balon

Pe 26 martie, CFR castiga cu 2-0 in fata Otelului, meci in care galatenii se dadeau la o parte din calea balonului sutat de clujeni. Scenariul s-a repetat marti seara, cu FC Brasov in rolul gainii. Dupa un ingrijorator 0-0 la pauza, oaspetii le-au inlaturat gazdelor orice emotie in doar 15 minute de la reluarea jocului. Mai intai, Majernik a balbait o minge in propriul careu, iar Kapetanos a deschis scorul; apoi, Hadnagy a comis penalty, sarind cu ambele maini la un balon centrat din corner (Cadu a ratat lovitura de la 11 metri); cel de-al treilea cadou brasovean l-a avut in prim plan pe Machado, la un pas sa-si dea autgol. Pana la finalul intalnirii, brasovenii nu i-au mai deranjat pe clujeni in nicio faza, ultimele minute gasindu-i pe fundasii lui Ionut Badea pasand mingea in propria lor jumatate de teren. In urma acestui rezultat, CFR Cluj isi pastreaza pozitia de lider, cu 58 de puncte, in timp ce FC Brasov, cu 33 de puncte, incepe sa simta briza retrogradarii.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu a parut deloc surprins de modul in care s-a jucat la Cluj: „Nu mizam pe alt rezultat. Eu zic ca Hadnagy a iesit bine pe centrare. Merita felicitat si Ionut Badea pentru ca in timpul partidei a schimbat fix jucatorii ce nu au evoluat asa cum trebuia sa o faca”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger