AcasăSPORTBrasovenii si-au abandonat jucatorii si echipamentul in Antalya!

Brasovenii si-au abandonat jucatorii si echipamentul in Antalya!

Brasovenii se vor pregati in Poiana pana la reluarea campionatului

Echipa antrenata de Marius Sumudica trebuia sa plece, sambata, in cel de-al doilea cantonament din Turcia, insa patronul Ioan Neculaie a decis ca un singur stagiu extern este deja suficient.

Brasovenii se vor pregati in Poiana pana la reluarea campionatului

Dupa doua saptamani de pregatire in statiunea de la malul Marii Mediterane, formatia brasoveana a revenit in tara miercuri dimineata. Joi si vineri, jucatorii au avut liber din partea staff-ului tehnic, pentru ca sambata sa fie data adunarea in vederea plecarii intr-un nou cantonament, tot in Antalya.

Sumudica n-a pierdut niciun meci in cantonamentul din Antalya

De altfel, „stegarii” lasasera echipamentul la Hotelul „Papillon Ayscha” din Belek, dar si doi fotbalisti straini (Di Stefano si Mauro Alonso), care au ales sa nu vina in Romania, preferand caldura de pe litoralul turcesc. Insa, nu mica i-a fost mirarea lui Marius Sumudica atunci cand patronul Ioan Neculaie l-a anuntat ca FC Brasov nu va mai pleca in Antalya. „V-ati plimbat o data, ajunge! De maine, antrenamente in Poiana Brasov!”, a ordonat miliardarul.

Masorul e si „recuperator”

Saptamana trecuta, cand au parasit Hotelul din Belek, brasovenii au lasat in urma datorii de cateva mii de euro. „Venim negresit inapoi!”, a fost promisiunea ardelenilor, care au si acceptat sa puna gaj gentile cu echipament sportiv, mergandu-se pe principiul „ce rost are sa-l aducem in tara, oricum ne intoarcem”. Astfel, ramasi fara ghete, tricouri si treninguri, baietii lui Sumudica nu s-au putut pregati deloc in acest weekend. De urgenta, soferul si masorul echipei au fost trimisi in Turcia, acestia avand sarcina sa recupereze „efectele” si sa achite toate datoriile la hotel.

Jucatorii straini, uitati de club

Intamplare incredibila, dar care demonstreaza haosul de la FC Brasov: conducerea clubului a uitat sa-i anunte pe fotbalistii Diogo Silva si Davide Diaz ca nu se mai merge in Antalya! Lusitanii se aflau acasa, in Portugalia, si aveau bilete rezervate din timp pe ruta Antalya – Istanbul – Lisabona si retur, acestia fiind deja pe drum cand patronul Ioan Neculaie a luat decizia sa anuleze cantonamentul din Turcia. In aceeasi situatie cu cei doi s-au mai aflat nigerianul Udoji si macedoneanul Ilijevski.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger