AcasăSPORTBraga lupta pentru 1 milion de euro si pentru gloria lui Alan!

Braga lupta pentru 1 milion de euro si pentru gloria lui Alan!

Alan, unul dintre cei mai buni marcatori din UCL

Sperantele celor de la CFR Cluj, pentru accederea in optimile UEFA Champions League, sunt legate nu doar de rezultatul meciului de pe „Old Trafford”, cu Manchester United, ci si de prestatia portughezilor in partida cu Galatasaray. Fostul tehnician al Rapidului, Joser Peseiro, spune ca echipa lui se gandeste la bonusul UEFA.

Alan, unul dintre cei mai buni marcatori din UCL

Maine seara, CFR Cluj isi va pune mari sperante nu doar intr-o victorie pe terenul lui Manchester United, ci si intr-un rezultat favorabil in duelul Sporting Braga – Galatasaray, duel in care echipa lui Peseiro – eliminata deja din Europa – trebuie sa incurce gruparea lui Terim.

Peseiro vrea bonusul UEFA

Portughezii chiar doresc o victorie, motivatia fiind prezentata chiar de antrenorul gazdelor. „Noi vrem sa castigam acest meci pentru ca el are o miza financiara importanta, 1 milion de euro, bonusul UEFA”, a spus Peseiro. Un al motiv este ca golgeterul lui Braga, brazilianul Alan, lupta pentur trofeul „Samba Gold”, care se acorda celui mai bun brazilian din cupele europene. In ultimele sezoane, premiul a fost castigat de fotbalisti precum Luis Fabiano, Maicon sau Thiago Silva. Atacantul lui Sporting a marcat pana acum cinci goluri in Liga Campionilor, ocupand primul loc in ierarhia UCL, alaturi de Messi (FC Barcelona), Ronaldo (Real Madrid) si Burak Yilmaz (Galatasaray).

author avatar
Sebastian Stan
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger