AcasăSPORTBoxul rupe norii la JO Tokyo 2020: Claudia Nechita ne-a făcut o...

Boxul rupe norii la JO Tokyo 2020: Claudia Nechita ne-a făcut o mare bucurie!

Maria Claudia NechitaBoxul rupe norii la JO Tokyo 2020: Claudia Nechita ne-a făcut o mare bucurie!

Boxul românesc, aproape de o mare performanţă la JO Tokyo 2020. Maria Claudia Nechita s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei 54-57 kg la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a învins-o pe somaleza Ramla Said Ahmed Ali la puncte, decizie în unanimitate (5-0), luni, în Kokugikan Arena.

Interesant este că Ramla Said Ahmed Ali a fost purtătoarea de drapel a delegaţiei Somaliei la JO de la Tokyo.

Premieră pentru boxul feminin românesc

Nechita a adus prima victorie boxului feminin românesc la Jocurile Olimpice cu acest prilej. Ea va boxa în sferturile de finală pe 28 iulie, contra japonezei Sena Irie. Victoria în acest meci i-ar asigura o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Claudia Nechita vrea neapărat pe podium

Antrenorul Adrian Lăcătuș dă asigurări că eleva lui este pregătită pentru sferturi.

Stați liniștiți, nu vor fi probleme! Nechita e pregătită să bată pe oricine. Adversarele tari sunt pe partea cealaltă de tablou. Ăsta a fost norocul nostru. Nechita va face o figură frumoasă, așa cum ne dorim cu toții! Ia medalie.

E încununarea muncii, satisfacția mea după o viață de antrenorat să iau medalie la competiția supremă„, a spus antrenorul.

Cert este că pugilista noastră vrea o medalie. „Mai am un singur meci până la podium, dar ce meci! Îmi doresc din tot sufletul această medalie, cred că pot să o obțin. Nu vrea să mă opresc însă. Doamne ajută să urc cât mai sus în această competiție„, a spus Claudia Nechita pentru gsp.

author avatar
Andrei Ștefan
610 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger