AcasăSPORTBox: Vladimir Klitschko l-a invins prin knock-out pe Mormeck

Box: Vladimir Klitschko l-a invins prin knock-out pe Mormeck

Boxerul ucrainean Vladimir Klitschko si-a pastra centurile de campion mondial la categoria grea, dupa ce l-a invins, prin knock-out in repriza a patra, pe francezul Jean Marc Mormeck intr-o partida disputata la Dusseldorf (Germania).

Klitschko a dominat fara probleme disputa cu Mormeck, partida parand a fi, mai degraba, una de antrenament pentru super-campionul ucrainean.

Diferenta de inaltime (16 centimetri in favoarea lui Klitschko) si de varsta (boxeurul ucrainean este cu patru ani mai tanar) au contat mult, Mormeck fiind o tinta vie pentru Vladimir Klitschko.

Ucraineanul si-a trimis adversarul la podea in repriza a doua si a incheiat lupta la mijlocul rundei a patra, dupa o serie devastatoare de lovituri.

Mormeck s-a bagat des pe sub garda lui Klitschko, dar automat fiecare actiune se incheia cu un clinci, francezul nereusind sa-i puna probleme campionului. Ba mai mult, ar fi interesant de vazut o statistica in conditiile in care Mormeck aproape ca nu a reusit o lovitura clara.

A fost a 57-a victorie obtinuta de Vladimir Klitschko, din cele 60 de meciuri disputate la profesionisti. Ucraineanul a obtinut a 50-a victorie prin knock-out. Mormeck, in schimb, a inregistrat a cincea infrangere in cele 41 de meciuri disputate la profesionisti. Francezul venea dupa aproape un an si jumatate de pauza si trei victorii obtinute la decizie.

author avatar
Cristi Ionita
1.744 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger