AcasăSPORTBox: Viorel Simion si-a pastrat centura de campion WBC international GALERIE FOTO

Box: Viorel Simion si-a pastrat centura de campion WBC international GALERIE FOTO

Viorel Simion, campionul WBC international la categoria pana, si-a pastrat centura dupa o victorie obtinuta la decizie impotriva mexicanului Edgar Riovalle.

„Bombardierul” a dominat copios lupta dusa in limitele categoriei pana si foarte putin a lipsit ca Simion sa bifeze, in cadrul galei „Invincibilii 6”, o noua victorie prin knock-out.

Arbitrii-judecatori i-au acordat in unanimitate victorie, Simion avand la decizie 119-109, 119-108 si 120-108.

Victoria din Sala Rapid a fost a 15-a obtinuta de Simion, din tot atatea meciuri disputate la profesionisti, campionul roman pastrandu-si centura obtinuta in iulie anul trecut, cand l-a invins, prin knock-out in repriza a noua, pe filipinezul Jun Talape, tot la Bucuresti.

In cadrul Invincibilii 6, gala ce a avut loc in aceasta seara, la Sala Rapid, din Bucuresti, Bogdan Dinu, marea speranta a Romaniei la categoria grea, a obtinut o noua victorie prin knock-out, sportivul din Buzau surclasandu-l pe germanul Muhammed Ali.

Razvan Andreiana s-a calificat la Turneul Preolimpic de la Istanbul, dupa ce l-a invins, la puncte, pe Alexandru Marin, Roland Gavril l-a invins si el, la puncte, pe lituanianul Andrei Loginov, iar Razvan Cojanu l-a invins, prin knock-out in repriza a doua, pe germanul Bekim Pagga.

Intr-un alt meci de calificare la turneul preolimpic, Ionut Gheorghe l-a invins, la decizie, pe Georgian Popescu, iar in meciurile de fete s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Luminita Turcin a invins-o, la decizie, pe Diana Gherghel; Steluta Duta a invins-o, la decizie, pe Mariana Raducanu; iar Corina Carlescu a invins-o, prin knock-out, pe bulgaroaica Alexandra Petrova.

Vezi galerie foto

[nggallery id=209]

author avatar
Cristi Ionita
749 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger