AcasăSPORTBOX: VIOREL SIMION si-a aparat centura de campion WBC International

BOX: VIOREL SIMION si-a aparat centura de campion WBC International

Viorel Simion si-a aparat cu succes centura de campion WBC International la categoria pana, dupa ce l-a invins, prin abandon, pe filipinezul Ryan Sermona.

In cel mai important meci al galei „Invincibilii 7” de la Craiova, pus la cale de Sorin Florea, bossul Merkur Gaming, Viorel Simion a obtinut a 16-a victorie din 16 meciuri disputate la profesionisti.

„Bombardierul” a pus in scena una dintre cele mai bune evolutii ale sale si, dupa ce l-a naucit 12 minute pe filipinezul Ryan Sermona, adversarul lui Simion a aruncat prosopul inainte de startul rundei a cincea, acuzand o accidentare suferita la picior.

In urma acestei victorii, Viorel Simion are mari sanse sa fie desemnat challenger obligatoriu la centura mondiala WBC detinuta de mexicanul Daniel Ponce de Leon.

Romanii au facut senzatie la gala „Invincibilii 7”, de la Craiova, toti cei sase boxeri implicati in gala din Banie trecandu-si in cont victorii.

Ionut Stanciu l-a invins la puncte, in limitele categoriei semigrea, pe lituanianul Vygaudas Laurinkus. Romeo Paun l-a batut la puncte, in limitele categoriei supermijlocie, pe letonul Konstantins Sakara. Ciprian Apollo l-a invins la puncte, in limitele categoriei usoare, pe bulgarul Evgheni Ghesev. Lucian Bot l-a invins la puncte, in limitele categoriei grea, pe letonul Aleksandrs Selezens. Singurul knock-out al serii a fost obtinut de Bogdan Dinu, care l-a tinut in ring mai putin de 15 de minute pe ghanezul Ben Nsafoah.

author avatar
Cristi Ionita
471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger