AcasăSPORTBox: Lucian Bute isi apara titlul mondial in fata lui Jean Paul...

Box: Lucian Bute isi apara titlul mondial in fata lui Jean Paul Mendy pe 9 iulie 2011, la Romexpo

Box-Lucian-Bute-isi-apara-titlul-in-fata-lui-Jean-Paul-Mendy-pe-9-iulie-2011-la-Romexpo-foto-agerpres.ro

Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, isi va apara titlul mondial la box in fata francezului Jean Paul Mendy, intr-o gala ce este programata pe 9 iulie 2011, la Romexpo. Anuntul a fost facut, vineri, intr-o conferinta de presa, de presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

Box-Lucian-Bute-isi-apara-titlul-in-fata-lui-Jean-Paul-Mendy-pe-9-iulie-2011-la-Romexpo-foto-agerpres.ro”De cand am devenit campion mondial am vrut sa imi apar titlul in tara mea. Sunt roman si sunt mandru de acest lucru. Multi romani m-au sustinut de-a lungul timpului in meciurile mele si iata ca este pe cale sa se indeplineasca un vis. Vreau sa-i fac fericiti pe toti cei care m-au sustinut si voi da totul in ring pentru prima mea victorie in Romania.  Important este ca pe 9 iulie Bucurestiul va deveni o capitala mondiala a boxului. Si pana acum am purtat steagul Romaniei la celelalte meciuri si ma bucur ca voi promova imaginea tarii mele cu acest prilej”, a declarat Lucian Bute.

Palmaresul lui Jean Paul Mendy (37 ani) este de 29 de victorii la profesionisti (16 prin KO) si un egal.

Cinci meciuri va avea gala in care Lucian Bute isi va apara centura, iar in ring vor mai urca alti doi romani – Viorel Simion si Bogdan Dinu.

Biletele pentru gala, denumita generic ”Campion pentru Romania – Lucian Bute”, vor fi puse in vanzare incepand de saptamana viitoare. In pavilionul central al Complexului Expozitional Romexpo vor fi amenajate pentru aceasta gala 8-10.000 locuri pe scaune.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger