AcasăSPORTBox: Jo Jo Dan i-a impresionat pe americani cu o noua victorie...

Box: Jo Jo Dan i-a impresionat pe americani cu o noua victorie uriasa

Ion Ionut „Jo Jo” Dan, unul dintre cei mai in forma boxeri romani de la profesionisti, si-a trecut in cont, joi noaptea, o noua victorie de senzatie in Roseland Ballroom, New York (SUA).

Pugilistul roman, cotat pe locul 6 mondial, la categoria welter, l-a zdrobit pe Damian Frias, intr-un meci de opt reprize, in ciuda palmaresului cel putin rezonabil al cubanezului care pana joi seara avea 19 victorii (10 obtinute prin knock-out) si numai sase infrangeri.

Jo Jo Dan s-a impus la puncte, doi dintre cei trei arbitri-judecatori acordandu-i sase dintre cele opt reprize, in timp ce al treilea i-a acordat doar cinci dintre reprize, asta si poate din cauza faptului ca Damian Frias era considerat mai degraba un boxer d-al casei.

Desi nu a obtinut knock-out-ul, Jo Jo Dan i-a impresionat pe americani, specialistii de la boxingscene.com precizand si ei ca „Jo Jo Dan a fost extrem de agresiv si a lovit in continuu la corp, Frias dovedindu-se un dur doar prin faptul ca a incheiat pe picioare un meci in care a incasat o bataie sora cu moartea”.

Multumit de evolutia sa, Jo Jo Dan nu a uitat sa le multumeasca fanilor precizand ca deja se gandeste la urmatorul meci si ca spera ca in cel mai scurt timp sa fie implicat din nou intr-un meci cu o centura stralucitoare pe masa.

In urma succesului de joi noapte, Jo Jo Dan a ajuns la 31 de victorii in cariera de boxer profesionist. Romanul are si doua infrangeri, ambele cu cantec suferite in fata turcului Selcuk Aydin, pe terenul acestuia.

author avatar
Cristi Ionita
1.202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger