AcasăSPORTBox feminin de calitate la Gala Invincibilii 6

Box feminin de calitate la Gala Invincibilii 6

Corina Carlescu va lupta pentru titlul european pe 24 martie, la Bruxelles

Sala „Rapid” va gazdui in aceasta seara cel mai asteptat eveniment sportiv al acestui inceput de an, o gala de box in care Steluta Duta, Mariana Raducanu, Luminita Turcin si Diana Gherghel vor urca in ring.

Steluta Duta practica boxul si fotbalul

Gala in care Viorel Simion isi pune in joc centura de campion WBC International (meci cu mexicanul Edgar Riovalle) se remarca si prin trei partide de box feminin. De departe, vedeta serii este Steluta Duta (dubla campioana europeana), despre care „National” a scris anul trecut ca este singura pugilista din fotbalul romanesc! „Mai castig un ban in plus, deoarece am mare nevoie de bani ca sa participa la Olimpiada de la Londra”, isi argumenta Steluta alegerea de a imbraca si tricoul echipei de fotbal feminin Vointa Buzau. Sportiva in varsta de 27 de ani o va infrunta pe Mariana Raducanu, pugilista cu experienta, de opt ori vicecampioana nationala. Povestea ei este la fel de tragica, Mariana castigandu-si existenta din salariul de femeie de serviciu la CSM Buzau. La fel Duta, si Raducanu si-a stabilit un obiectiv indraznet: participarea la JO din vara!

Bataie intre campioanele de la categoria grea

Diana Gherghel, vedeta boxului maramuresean

Seara va fi inchisa de lupta dintre Luminita Turcin si Diana Gherghel, ambele campioane nationale la categoria 81 de kilograme.

Luminita Turcin, la plaja in Barbados

Luminita este o sportiva cu experienta, care a participat in septembrie la mondialul de box feminin desfasurat in Barbados, ratand la mustata obtinerea unei medalii. De partea cealalta, maramuresanca Diana Gherghel (24 de ani) este legitimata la CSM Baia Mare si tinteste titlul european la categoria ei de greutate.

Corina Carlescu va lupta pentru titlul european

Corina Carlescu va lupta pentru titlul european pe 24 martie, la Bruxelles

Pugilista legitimata la CS Cotnari Scorpions va lupta pentru titlul european la categoria 49 de kilograme, intr-o gala care va avea loc pe 24 martie, la Bruxelles. Adversara iesencei va fi belgianca Yolaine Lin De Lauf (32 de ani). Pana atunci, Corina Carlescu isi face incalzirea, astazi, cu bulgaroaica Aleksrandra Petrova.

Mohammed Ali deschide gala

„Invincibilii 6” va incepe la ora 19.00, intrarea in Sala „Rapid” fiind libera. Pe langa „main-event-ul” Viorel Simion – Edgar Riovalle, gala propune alte opt lupte, patru de box profesionist si patru de box amator. Programul este urmatorul: Bogdan Dinu – Mohammed Ali (Germania), Ronald Gravil – Andreij Loginovs (Lituania), Razvan Cojanu – Bekim Pagga (Germania), Razvan Andreiana – Marin Alexandru, Ionut Gheorghe – Georgian Popescu, Corina Carlescu – Aleksandra Petrova (Bulgaria), Steluta Duta – Mariana Raducanu si Luminita Turcin – Diana Gherghel.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger