AcasăSPORTBOX: BUTE l-a batut pe GRACHEV si este campion la semigrea

BOX: BUTE l-a batut pe GRACHEV si este campion la semigrea

LUCIAN BUTE a devenit, in aceasta dimineata, noul campion al semigreilor in versiunea NABF, dupa ce l-a invins, la decizie, pe rusul DENIS GRACHEV intr-un meci disputat in Bell Center din Montreal.

Pugilistul nostru a intrat mai greu in meci si a fost dominat in primele trei reprize, dar Bute a pus apoi stapanire pe disputa si a facut diferenta cu ajutorul tehnicii sale superioare. Desi a fost zguduit de cateva lovituri serioase pe final, Grachev a rezistat cu stoicism reusind sa incheie partida in picioare.

Chiar si asa, arbitrii-judecatori au considerat ca Bute a castigat clar disputa, astfel ca romanul devine noul campion mondial la categoria semigrea, in versiunea NABF. Succesul a fost al 31-lea obtinut de Bute, din 32 de meciuri disputate la profesionisti. In acelasi timp, Grachev a suferit prima infrangere dupa 12 victorii si un egal.

Tot in gala de la Montreal, Bogdan Dinu a repurtat a opta victorie consecutiva la categoria grea, sportivul nascut in Buzau reusind sa-l invinga, prin knock-out in repriza a doua, pe canadianul Eric Martel Bahoeli.

author avatar
Cristi Ionita
764 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger