AcasăRecomandariBourceanu spre Trabzonspor

Bourceanu spre Trabzonspor

Cel mai important jucator stelist al momentului se pregateste sa schimbe echipa in cateva zile. Alexandru Bourceanu si-a dat acceptul sa se transfere la Trabzonspor, ocupanta locului 6 in prima liga turca.

Cu Steaua, Bourceanu a obtinut cele mai mari performante ale carierei

Peste numai cinci luni, Bourceanu devine jucator liber de contract, situatie in care poate pleca gratis din Ghencea. Totusi, din cate se pare, fratii Becali au sarit in ajutorul Stelei si i-au pus pe masa varului Gigi, inchis la Penitenciarul Poarta Alba, o oferta de 1,6 milioane de euro; chiar daca fotbalistul este impresariat de Anamaria Prodan, finantatorul si-a mandatat rudele sa se ocupe personal de aceasta afacere.
„Discut de ceva timp cu partenerul meu din Turcia despre Alex. In meseria noastra se intampla sa existe multi manageri care taie frunze cainilor degeaba,  care aud informatii sau discutii din interiorul cluburilor cu care eu negociez si dau fuga la patron pentru a cere hartii in speranta ca le pica si lor ceva! Nu exista nicio oferta pentru Bourceanu, toate zvonurile sunt bazaconii. Va dati seama ca el poate semna legal cu orice club doreste, deoarece se afla in ultimele 6 luni de contract… Numai ca si eu, si el am incercat sa aducem cat mai multi bani Stelei. Se pare ca nimeni nu a apreciat acest lucru vreodata. In acest moment, asteptam sa vedem clar oferta celor din Turcia si sa analizam daca ii dam curs sau nu”, a comentat Anamaria Prodan.
Aflat internat la Milano, unde a fost supus unei urgente interventii chirurgicale, Victor Becali a refuzat sa comenteze subiectul, evitand sa-i dea vreo replica sotiei lui Laurentiu Reghecampf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger