AcasăRecomandariBourceanu merge la arabi!

Bourceanu merge la arabi!

S-a vorbit despre un interes al echipelor din Serie A si 1.Bundesliga pentru Alexandru Bourceanu (28 de ani), insa mijlocasul Stelei este ca si transferat in Orientul Mijlociu.

Alexandru Bourceanu, trist dupa ce a disputat ultimul meci in Liga Campionilor

Cu Schalke, capitanul stelist a fost omul meciului, cifrele sale demonstrand acest lucru: 86 de pase trimise (85% procentaj de reusita) din total de 458 realizate de intreaga echipa. „Cu totii am facut un meci bun, rezultatul este echitabil. In unele momente, a fost o nebunie, dar nu as vrea sa mai comentez arbitrajul. Atat s-a putut! Locul 4, ultimul din grupa, trei puncte…, nu mai e nimic de zis. Probabil ca sezonul viitor Steaua se va descurca mai bine. Cand am iesit din teren, prima senzatie a fost ca am disputat ultimul meu meci pentru Steaua in Liga Campionilor. Nu am niciun regret in acest moment. N-as vrea sa se interpreteze in vreun fel, spun doar ca n-am semnat prelungirea contractului cu Steaua, intru in ultimele sase luni si, da, cred ca acesta a fost ultimul meu meci in Liga Campionilor. Ca sa mai joc in Liga, trebuie sa raman la Steaua, ca nu cred ca voi merge la o echipa care va juca in aceasta competitie”, a comentat Bourceanu la finalul intalnirii, trist ca nu va juca pe 11 decembrie la Londra, cu Chelsea, deoarece este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

In ianuarie, internationalul din Ghencea va intra in ultimele sase luni de contract, fapt ce-i da posibilitatea sa negocieze cu orice club doreste. Din cate se pare, Alex Bourceanu a ales deja, urmand a se transfera la un mare club din zona Golfului! De altfel, marti seara, in Arena Nationala au fost prezenti emisari de la cateva grupari puternice din Orient (Arabia Saudita, Qatar si Emiratele Arabe Unite). Nu este exclus ca afacerea sa fie intermediata de Cosmin Olaroiu, cel mai apreciat antrenor din zona in momentul de fata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger