AcasăSPORTBotez extravagant pentru fetita lui Dica

Botez extravagant pentru fetita lui Dica

Din vara acestui an, Dica evolueaza pentru CS Mioveni

In acest week-end, ex-stelistul Nicolae Dica va sarbatori botezul fiicei sale, Samira Maria, petrecerea urmand sa fie gazduita de cel mai luxos hotel din judetul Arges

Din vara acestui an, Dica evolueaza pentru CS Mioveni

Fotbalistul de la CS Mioveni a profitat de intreruperea campionatului si va organiza in acest week-end botezul fiicei sale, Samira Maria. Petrecerea va avea loc la Ramada, cel mai luxos hotel din judetul Arges, proaspat dat in folosinta. De altfel, cheful organizat de fotbalistul in varsta de 31 de ani este primul in aceasta locatie. Pentru invitatii veniti din tara, „Dicanio” a inchiriat 10 camere, iar cea a copilului, un luxos apartament „junior”, este cadou din partea stabilimentului. Rica Neaga (Mioveni), Catalin Munteanu (FC Dinamo), Andrei Margaritescu (Mioveni) sunt cativa dintre fotbalistii care vor fi alaturi de Corina si Nicolae Dica la botezul Samirei, al doilea copil al cuplului avandu-i ca nasi pe Sorin si Roxana Ghionea.

Printre delicatesele pregatite se numara rulada de pui cu smochine, galantine de porc cu fistic in crusta de susan, chiftelute de pui cu susan cu sos remulad, medalion de somon, somon cu broccoli la gratar, dar si un meniu barbeque, care contine purcelus de lapte si berbecut. Tortul, din mousse de ciocolata alba cu zmeura, va avea cinci etaje, iar prezentarea acestuia se va face pe terasa hotelului, fiind urmata de un foc de artificii.

author avatar
Flavius Dobrescu
960 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger