AcasăSPORTBoss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, da Hublot pe Rolex

Boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, da Hublot pe Rolex

Gian Riccardo Marini, presedintele Rolex, si Bernie Ecclestone au facut din parteneriatul Hublot-Formula 1 istorie.

Formula 1 este una dintre competitiile care functioneaza ca un adevarat magnet pentru toti cei care cauta publicitate. Rolex a reusit sa smulga de la Bernie Ecclestone contractul de cronometru oficial F1, lasandu-i pe oficialii companiei Hublot cu buza umflata.

Gian Riccardo Marini, presedintele Rolex, si Bernie Ecclestone au facut din parteneriatul Hublot-Formula 1 istorie.

Marca orologera Hublot investise mult pentru a-si promova imaginea sa de official time keeper (cronometru oficial) pentru Formula 1. Doar in cursul acestui an lansase doua modele ultraluxoase de ceasuri dedicate Marelui Circ, respectiv F1 King Power Austin si F1 King Power Great Britain. Si totusi, se pare ca miliardarul Bernie Ecclestone, cel care taie si spanzura in privinta contractelor generate de sponsorizare si publicitate, a decis in favoarea Rolex, probabil cel mai cunoscut nume din industria orologera.

“Fara indoiala, Rolex este cea mai buna alegere pentru o astfel de serie de competitii de clasa mondiala cum este Formula 1”, a declarat Bernie Ecclestone, mogulul din spatele acestui megashow sportiv. Ca este o alegere buna, nu incape nici o indoiala, Rolex fiind unul dintre manufacturierii care in mod traditional produc ceasuri dedicate iubitorilor de viteza. Asadar, din 2013 micul ecran si panotajul de circuit vor fi impanzite cu binecunoscuta sigla Rolex, reprezentand coroana cu cinci colti.

author avatar
eNational
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger