AcasăRecomandariBoris Becker: „Halep ramane un mare talent al tenisului feminin”

Boris Becker: „Halep ramane un mare talent al tenisului feminin”

Este unul dintre cele mai mari talente pe care le-a vazut tenisul masculin, iar acum sta in spatele lui Novak Djokovici la fiecare meci jucat de sarb.

Halep trebuie sa-si recapete increderea, sustine Becker

Germanul Boris Becker, caci despre el este vorba, considera ca Simona Halep va trece peste problemele din ultima perioada si va reveni la forma aratata acum un an. Fostul elev al lui Ion Tiriac a analizat jocul romancei, iar concluzia e urmatoarea: Simona se afla fix in acel moment al carierei in care si-a pierdut increderea!

Boris Becker

Pentru Boris Becker, solutia nu poate veni decat de la Halep, singura in masura sa inteleaga problemele pe care le are. „A fost o lovitura clara pentru ea sa fie eliminata in turul 2 la Roland Garros, asta dupa ce jucase finala in 2014. Socul ala i-a distrus increderea, fapt ce a facut ca Simona sa paseasca in sezonul pe iarba cu un nivel scazut de incredere in fortele ei, de curaj. Eu cred ca infrangerea din primul tur la Wimbledon este fix rezultatul acestei lipse de incredere, dar Simona Halep ramane un mare talent si sper ca staff-ul ei sa o ajute sa treaca peste acest hop”. Dupa eliminarea la Wimbledon, constanteanca si-a luat vacanta pana in luna august, cand va merge la turneele din SUA (Cincinnati si US Open).

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger