AcasăSPORTBorcea vede Dinamo - Steaua in barul din Miami

Borcea vede Dinamo – Steaua in barul din Miami

Borcea, intaiul fan al dinamovistilor

„La Vendetta” are in oferta „free drinks” pentru toti suporterii „cainilor” care vor trece pragul restaurantului pentru a urmari derby-ul.

Borcea, intaiul fan al dinamovistilor

Programat in Romania la ora 20.30, meciul Dinamo – Steaua va fi urmarit „live” la Miami de la ora 1 si jumatate dupa-amiaza. Diferenta de fus orar l-a determinat pe Cristi Borcea sa isi anuleze toate intalnirile stabilite pentru prima zi a saptamanii, presedintele „cainilor” anuntandu-si apropiatii ca nu este in stare sa discute afaceri inaintea unui derby cu Steaua. Astfel, putin dupa ora pranzului, Cristi Borcea va sosi la „Vendetta”, localul pe care-l detine in cartierul Hollywood, si va astepta la bar inceperea marelui meci. Trebuie precizat ca toate televizoarele din restaurant prind DigiSport, postul tv care va transmite in direct confruntarea din Stefan cel Mare.

Bautura gratis pentru toti dinamovistii!

Cand euforia intalneste marketingul se naste o idee cat se poate de interesanta: bautura gratis pentru toti romanii rezidenti in Miami care decid sa vina in „La Vendetta” pentru a urmari derby-ul Dinamo – Steaua. Cristi Borcea a pus, insa, si o conditie: este musai ca echipa lui Liviu Ciobotariu sa castige duelul cu rivala de moarte!

Fina Alina are interzis la derby

Alina si Cristi Borcea, un cuplu fericit

Medicul ginecolog care-i supravegheaza sarcina i-a interzis Alinei Vidican sa se uite la meciul Dinamo – Steaua, emotiile puternice traite in timpul partidei putand-o afecta in sens negativ pe viitoarea mamica. Din cate se pare, acesta este si motivul pentru care Cristi Borcea va urmari derby-ul departe de sotia sa, nedorind ca starea sa emotionala s-o influenteze in vreun fel pe mai tanara sa nevasta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger