AcasăSPORTBorcea taxat de fiscul american cu 30.000 de dolari

Borcea taxat de fiscul american cu 30.000 de dolari

Autoritatile americane i-au evaluat locuinta la 1.261.500 de dolari. Pe ultimii doi ani, Cristi Borcea a achitat un impozit de 30.000 de dolari numai pentru resedinta din South Ocean Drive 3101, Hollywood, Florida.

Borcea, un om cu o groaza de probleme

Problemele din Romania nu sunt singurele pentru Cristi Borcea, fostul actionar dinamovist trebuind sa faca fata la tot felul de incercari si peste Ocean.

Apartamentul ex-dinamovistului se afla in cladirea Ocean Palms

Stabilit in America impreuna cu Alina, sotia sa, Borcea descopera ca viata de rezident american nu este atat de placuta pe cat credea.

Sufrageria familiei Borcea e cu ... deschidere la mare

Pe langa sicanele legate de restaurantul „La Vendetta”, afaceristul roman s-a lovit si de chestiunea taxelor si impozitelor de sfarsit de an. Astfel, nu mica i-a fost mirarea atunci cand s-a uitat peste plicul expediat de IRS, fiscul american responsabil cu colectarea taxelor de la populatie: Cristi Borcea a descoperit ca are de platit impozit 30.000 de dolari numai pentru apartamentul din South Ocean Drive 3101. Locuinta are 335 de metri patrati, impozitul fiind calculat in functie de aceasta suprafata; mult mai multi bani va fi Borcea nevoit sa plateasca pentru restaurantul „La Vendetta”, a carui suprafata este aproape tripla.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger