AcasăSPORTBorcea: Sunt bucuros ca s-a terminat procesul. Sper sa fie o decizie...

Borcea: Sunt bucuros ca s-a terminat procesul. Sper sa fie o decizie corecta

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, marti noapte, la iesirea de la Tribunalul Bucuresti, ca este bucuros de finalizarea dezbaterilor in dosarul transferurilor de jucatori si este increzator ca verdictul in acest proces va fi unul corect, ca este nevinovat.

Cristi Borcea

„Sunt bucuros ca s-a terminat, sper sa fie o decizie corecta si conforma cu realitatea, mai exact ca nu sunt vinovat. Au fost acuzatii nefondate, dar am incredere in justitia din Romania. Procurorul nu a fost corect”, a declarat Borcea, fiind singurul care a discutat cu presa dupa incheierea dezbaterilor.

Marti, dupa mai bine de noua ore de dezbateri, Instanta Tribunalului Bucuresti a anuntat ca se va pronunta peste doua saptamani in dosarul transferurilor de jucatori, la peste trei ani de la inceperea procesului. Concluziile partilor implicate si ultimul cuvant al inculpatilor s-au incheiat in jurul orei 23.30.

La termenul de marti, care a inceput cu o intarziere de doua ore si jumatate, au fost prezenti toti cei opt inculpati, agentii de fotbalisti Ioan si Victor Becali, actionatul majoritar al FC Rapid, George Copos, presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, fostul actionar dinamovist Gigi Netoiu, fostul impresar Gica Popescu si fostul presedinte al cluburilor Otelul Galati si Steaua, Mihai Stoica.

author avatar
eNational
427 afisari

1 COMENTARIU

  1. Jun23 eexelcnt articolul, foarte obiectiv si foarte realist. cat despre marinaru’ chior pe mine unul nu ma mai mira nimic, dar absolut nimic. il stiu de cand era primar al capitalei si stiu ce i poate pielea si cum isi foloseste puterea si aparatul represiv ca sa domine si sa terfeleasca tot. atitudinea sa fata de Regele Mihai imi aduce aminte de un alt presedinte roman care s a comportat oarecum la fel ca betivul asta: va mai amintiti cand familia regala a fost intoarsa inapoi in avion de iliescu si ai lui prin anii 90 de pe aeroportul otopeni???din pacate Majestatea Sa dealungul vietii a trebuit sa indure multe, mult prea multe insulte si marlanii de la niste tovarasi kgb-isti pana in maduva oaselor si e mare pacat.cat despre modestia si buna crestere a familiei regale cele scrise sunt perfect adevarate: am avut onoarea deosebita in cateva randuri sa cunosc membrii ai reprezentantilor sai:Regele si Regina, Principesa Sofia si, de fiecare data, am fost profund impresionat.pacat ca nu ne pretuim valorile si unii dintre noi voteaza astfel de basesti, udrei, anastasi, boci si cati naiba or mai fii ei. in ritmul asta ma intreb daca peste 100 de ani pe aici se va mai vorbi romaneste, daca vom mai putea sa existam ca popor si stat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger