AcasăRecomandariBorcea si fratii Becali, suspectati de DNA ca au trantit meciul Dinamo...

Borcea si fratii Becali, suspectati de DNA ca au trantit meciul Dinamo – Lazio!

Chiar si aflati in inchisoare, fratii Ioan si Victor Becali, dar si Cristi Borcea continua sa dea de lucru procurorilor anticoruptie.

Victor Becali si Cristi Borcea sunt obisnuiti sa dea declaratii la DNA

Cateva declaratii facute de fostul dinamovist Cristi Pulhac au declansat ultimul dosar cu greutate din fotbalul romanesc anchetat de DNA. Este vorba despre partida Dinamo – Lazio, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (editia 2007), banuita a fi fost „trantita” chiar de conducatorii „cainilor rosii”. Fostul presedinte executiv Cristi Borcea si impresarii Ioan si Victor Becali urmau aseara sa fie audiati la DNA, cei trei avand in acest dosar statut de suspecti. Conform Antena 3, procurorii anticoruptie au fost la sediul clubului Dinamo in urma cu cateva zile, de unde au ridicat mai multe documente.
Cei trei oameni de fotbal ispasesc deja condamnari cu executare dictate anul trecut in dosarul transferurilor de jucatori. Astfel, Ioan Becali a primit 6 ani si 4 luni (dar este aproape de a fi eliberat conditionat), Victor Becali – 4 ani si 8 luni, iar Cristi Borcea – 6 ani si 4 luni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger