AcasăSPORTBorcea si Avram, martori in dosarul care il vizeaza pe Mircea Sandu

Borcea si Avram, martori in dosarul care il vizeaza pe Mircea Sandu

Avram si Borcea sunt ultimii oameni din fotbal chemati la audieri la DIICOT

Fost presedinte executiv al FC Dinamo si membru in Comitetul Executiv al FRF, Cristi Borcea a fost audiat ieri de procurorii DIICOT in calitate de martor in dosarul care vizeaza clarificarea modului in care Federatia a construit baza sportiva de la Buftea.

Avram si Borcea sunt ultimii oameni din fotbal chemati la audieri la DIICOT

Adus la sediul DIICOT direct din penitenciar, acolo unde executa o pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor, Borcea nu a fost singurul om din fotbal audiat ieri de procurori. Impreuna cu el a venit  sa vorbeasca si Vasile Avram, si el candva un membru marcant al C.Ex. al FRF (in calitate de presedinte al Comisiei Centrale de Arbitri). In acelasi dosar au fost audiati, saptamana trecuta, Dumitru Dragomir, Patritiu Abrudan, Iuliu Muresan si Cornel Sfaiter.
Punctul central al investigatiilor din dosarul deschis de procurorii DIICOT este reprezentat de costurile de construire a bazei de pregatire de la Buftea. Baza a fost ridicata de FRF intre 2009 si 2011, in mandatul lui Mircea Sandu, cu bani proveniti de la FIFA si UEFA. Sumele de constructie si de proiectare sunt considerate nejustificate de procurorii DIICOT.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger