AcasăSPORTBorcea si-a tras stilist vestimentar

Borcea si-a tras stilist vestimentar

Cristi Borcea, simbol al elegantei in fotbalul romanesc

Considerat unul dintre cei mai eleganti oameni din Romania, afaceristul Cristi Borcea vrea sa faca impresie buna si peste Ocean, acolo unde s-a stabilit cu familia sa.

Cristi Borcea, simbol al elegantei in fotbalul romanesc

In acest sens, fostul presedinte executiv al FC Dinamo l-a angajat pe Mircea Barbulescu sa-i fie stilist personal. Absolvent al Universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca (sectia Design Vestimentar) si masterand la faimoasa Kingston University, din Londra, romanul Mircea Barbulescu este, probabil, cea mai avizata persoana din breasla sa isi dea cu parerea despre modul in care se imbraca vedetele. Colaborarea cu Cristi Borcea presupune sa-l insoteasca pe acesta ori de cate ori milionarul merge la cumparaturi in marile capitale ale modei (Milano sau Paris).

Mircea Barbulescu, un stilist scolit peste hotare
Cristi Borcea

In plus, agenda saptamanala a afaceristului ii va fi comunicata din timp lui Mircea Barbulescu, astfel incat acesta sa-i poata recomanda lui Borcea vestimentatia adaptata in functie de evenimentele la care participa. „Cristi este un tip care se respecta, care stie sa asculte, simplul fapt ca a ales un stilist pentru a-i aranja look-ul, garderoba, pentru a-l consilia atunci cand isi cumpara haine spune foarte multe despre el. E genul de om care intelege ca, atunci cand esti persoana publica, e foarte important cum te prezinti in societate, e bine sa ai consilieri care sa te ajute sa nu faci gafe de niciun fel. Ma bucur sa lucrez cu Cristian Borcea si ma bucur ca a apelat la serviciile mele; e o reala placere sa-l consiliez”, a declarat Mircea Barbulescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
697 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger