AcasăSPORTBorcea si-a serbat ziua la Dinamo cu mancare dietetica si Dom Perignon!

Borcea si-a serbat ziua la Dinamo cu mancare dietetica si Dom Perignon!

Cu ocazia implinirii a 42 de ani, ieri, Cristi Borcea si-a invitat toti prietenii sa sarbatoreasca alaturi de el, la stadionul din Stefan cel Mare.

Dupa o masa "copioasa", Borcea le-a oferit si cate o havana invitatilor sai

Presedintele executiv al FC Dinamo, proaspat intors de la Miami, a tinut sa faca bairamul acolo unde se simte cel mai bine, in fieful “cainilor”. Borcea si-a facut aparitia inaintea pranzului si, pana la sosirea invitatiilor, a supervizat oaspatarii. Lumea a inceput sa soseasca incepand cu ora 14.30, primii care si-au facut aparitia fiind Cornel Dinu si Stefan „Pinalti”, dar si jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia.

Borcea le-a aratat cum sa dea jos “burta”

Pentru ca tine foarte mult la sanatatea prietenilor sai, Cristi Borcea a apelat la serviciile unui restaurant profilat pe mancare dietetica, pregatita de specialisti in nutritie. La “Diet Center” mancare nu este prajita in ulei, iar felurile de mancare apartin mai multor “bucatarii”, dar in special, bunatatile fac parte din meniul libanez (patronul fiind de nationalitate libaneza). Cum licoarea pentru sarbatoare este sampania, Cristi Borcea a comandat 24 de sticle Dom Perignon, care costa aproximativ 24.000 de lei.

„Imi doresc sanatate si sa iau titlul cu Dinamo!”

Intrebat ce cadouri a primit, actionarul FC Dinamo s-a limitat la a spune ca „toate au fost frumoase”. „Imi doresc sanatate si sa castig titlul din Dinamo! Atat!”, a spus sarbatoritul. Petrecerea s-a incheiat in jurul orei 16.00.

author avatar
Sebastian Stan
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger