AcasăSPORTBorcea s-a imprumutat la banca pentru Dinamo

Borcea s-a imprumutat la banca pentru Dinamo

Inainte de a pleca in luna de miere cu noua sotie, Alina Vidican, actionarul din Stefan cel Mare a contractat un credit la banca, a mai pus si el ceva si a varsat in vistieria clubului 1,1 milioane de euro.

Cristi Borcea este dispus sa se indatoreze pentru clubul Dinamo

Chiar si cu o multime de probleme personale pe cap, Cristi Borcea nu ramane impasibil la soarta FC Dinamo. Inca actionar in Stefan cel Mare, Borcea n-a ezitat sa salveze gruparea „alb-rosie” de la faliment. Mai intii a virat in contul clubului 500.000 de euro, apoi a facut un imprumut la banca.

Astfel, ieri, inainte sa plece in luna de miere cu Alina, proaspat devenita doamna Borcea, fostul presedinte executiv a rezolvat problema banilor: alte 600.000 de euro lasate spre buna administrare manageriala. Din cauza crizei financiare cu care se confrunta clubul, Dinamo n-a efectuat niciun transfer in aceasta vara. Si sunt semnale ca nici nu va face vreunul, de vreme ce toti banii incasati acum se duc la bugetul statului, pentru a acoperi datoria de 3,7 milioane de euro. Termenul scadent de plata este 30 de iunie.

Neplatit de Badea, Andone le-a zis „Pa!”

Banii lui Cristi Borcea au venit, insa, prea tarziu pentru Ioan Andone. Neplatit de Nicolae Badea, antrenorul care a calificat echipa in Europa League le-a spus „Pa!” dinamovistilor in urma cu doar o saptamana, satul sa-si faca meseria pe promisiuni. In felul acesta s-a ajuns la solutia Liviu Ciobotariu, tehnician de criza, platit lunar cu 1.000 de euro! Situatia salarala a lui Ciobotariu aminteste de contractul avut in 2009 de Cornel Talnar: 1.000 de dolari pe luna.

 


author avatar
Laurentiu Teodorescu
456 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai nu evaluati averea lui Borcea la 100 milioane euro.
    De ce se imprumuta ? 🙂
    Saracu, inca mai trebuie sa cotizeze la Badea pentru asa zisa libertate.
    Nu o sa tina EI ,stiu ca mai ai bani pusi deoparte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger