AcasăSPORTBorcea organizeaza Revelion cu sarmalute la carciuma din Miami

Borcea organizeaza Revelion cu sarmalute la carciuma din Miami

Alina si Cristian Borcea sunt parintii unei fetite si al unui baietel

Restaurantul „La Vendetta” isi asteapta clientii cu tuica fiarta, iar din meniu nu lipsesc traditionalele sarmalute cu mamaliguta si ardei iute.

Alina si Cristi nu renunta la traditiile romanesti

Orice roman rezident in Miami este asteptat sa petreaca de Revelion la localul dinamovistului Cristi Borcea. Meniul de 150 de dolari de persoana (taxele si bacsisul ospatarilor nu sunt incluse!) include mancaruri din bucataria romaneasca, gatite „ca la mama acasa”. Nu lipseste racitura de porc si curcan, iar carnatii de casa, branzeturile si rosiile umplute cu salata de vinete intregesc platoul de gustare rece.

Un Revelion la "Vendetta" costa 150 de dolari de persoana

Felul principal gandit de familia Borcea este la alegere si cuprinde muschi de porc impanat cu cabanos servit cu piure de cartofi, file de peste la cuptor, antricot de vita cu sos de ciuperci si legume, vedeta fiind, insa, „puiul vendetta”: rulou din piept de pui umplut cu spanac si mascarpone. Din partea casei, fiecare client va primi o sticla de vin rosu (sau alb, in functie de preferinte) si un pahar de sampanie la miezul noptii.

Vine si nasul Becali

Cristi Borcea va avea familia aproape in seara de Revelion, nasul Gigi Becali anuntandu-l ca va sosi la Miami pentru a petrece impreuna in seara dintre ani. Programul artistic gandit de actionarul dinamovist va incepe la orele 21.00, cand toti invitatii vor fi delectati de Ghaleb, cunoscut interpret sud-american, participant in 2007 la „American Idol”. De la 23.00, in scena va intra Vladi, cu muzica romaneasca si internationala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
812 afisari

2 COMENTARII

  1. In primul rind ca Borcea nu sta in Miami ci in Hollywood la 40 de km de miami.Restaurantul „La Vendetta” nu e in Miami ci in Hollywood-Florida,pe Hollywood Bulevard nr 1909,zip code 33020.De regula ,romanii merg de Revelion pt doar 80 $ la restaurantul „Transilvania” care e la doar 200 m de „La Vendetta” ,sau organizeaza Revelioane prin comunitatile bisericesti,in Hollywood fiind 7 biserici romanesti,2 ortodoxe,3 baptiste,1 penticostala si 1 adventista.Trebuie spus ca Borcea si Alina nu decid ei meniul si alte reguli,pt ca localul are 3 patroni,toti romani.Pt 150 $ ,meniul e ft sarac,mai ales ca muzica va fi transmisa de pe CD-uri,deci nu va fi orchestra.Sarmalele,friptura,pireul si puiul nu depasesc 25 $ ca valoare,iar 1 sticla de vin Cotnari costa 6 $ in magazin.La asa meniu modest,e greu de crezut ca localul va fi plin…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger