AcasăSPORTBorcea, operat pe cord, luni dimineata, la Spitalul Floreasca

Borcea, operat pe cord, luni dimineata, la Spitalul Floreasca

Cristi Borcea

Dinamovistul Cristi Borcea, este operat pe cord, luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, de catre doctorul Serban Bradisteanu, care l-a operat si pe Cornel Dinu, au declarat surse medicale.

Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar luni dimineata este dus in sala de operatii, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale pe cord, au precizat sursele citate. Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara, vineri, ca desi medicii i-au spus finului sau, Cristi Borcea, ca nu va avea nevoie de o interventie chirurgicala pe cord daca va sta linistit si nu va asista la meciuri, presedintele executiv al FC Dinamo a decis sa se opereze.

„Stiu ca e sanatos, dar trebuie sa faca o operatie ce trebuie facuta. Doctorul i-a spus ca daca va sta linistit, nu va avea nevoie de operatie. I-a zis sa nu se duca la meciuri, iar el cand a auzit de asta s-a hotarat sa o faca”, a spus Becali.

Medicul Serban Bradisteanu l-a operat, anul trecut si pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu. Dinu a fost internat in 19 iulie 2011 in Clinica de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost adus cu ambulanta. Medicii au stabilit atunci ca a suferit un infarct miocardic acut si i-au montat un stent. In 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei interventii de by-pass coronarian.

author avatar
Ciprian Purice
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger