AcasăSPORTBorcea nu mai pleaca de la Dinamo. Vezi cum de s-a razgandit!

Borcea nu mai pleaca de la Dinamo. Vezi cum de s-a razgandit!

Cristian Borcea a declarat, vineri, ca a fost convins Nicolae Badea si  Cornel Dinu sa nu renunte la actiunile pe care le are al gruparea „alb-rosie”, precizand totodata ca nu va lasa „echipa” la greu.

„Am avut o discutie cu domnul Badea si cu nea Cornel Dinu si mi-au spus ca le-am promis ca o sa plec atunci cand se va gasi o solutie sa fie bine pentru Dinamo. Din pacate, si domnul Badea si nea Cornel mi-au spus ca nu suntem intr-o situatie foarte buna si ca e foarte greu sa duca la bun sfarsit obiectivul si acest campionat in doi. Ne leaga multe momente placute, am avut multe bucurii. Au fost ani cand ne-am ocupat mai mult de Dinamo decat de propriile familii si este pacat sa lasam acum clubul intr-un moment foarte greu.

Poate la fel de greu ca in perioada ’95-’96, cand cerseam un milion sau doua pentru Dinamo. Au fost momente foate grele, mai ales in ultimii ani, cand eu si domnul Badea am sustinut din punct de vedere financiar clubul si ne-am dedicat de dimineata pana seara. Sunt un om de echipa si nu las echipa la greu. Voi fi cu toate motoarele turate la maxim pentru a aduce suporterii la stadion si pentru a munci cat mai mult. O sa stau mai mult timp in Romania si voi munci de dimineata pana seara. Trecem peste orice pentru binele lui Dinamo”, a declarat Borcea, la sfarsitul intalnirii pe care a avut-o cu Badea la sediul clubului.

Oficialul dinamovist spune ca era decis sa se retraga si ca a fost influentat sa se razgandeasca si de catre jucatori si suporteri: „Sincer, eram hotarat sa las Dinamo pana la acea discutie cu domnul Badea, dar eu eram mai mult prin America. M-au sunat toti jucatorii si le-am spus ca indiferent de situatie ei trebuie sa fie concentrati la joc. M-a sunat si Ciobotariu. De acum inainte voi fi alaturi de echipa asa cum am fost pana in 1998. Am avut trei ani in care am fost mai mult plecat. Le multumesc suporterilor care mi-au cerut sa nu plec si asta este consecinta ca am pornit dintre ei, ca am fost apoi drector de marketing, ca am parcurs toate etapele. In 12 ani sa aduci 10 trofee la Dinamo nu a fost niciun conducator nici inainite de 1989… Mi-a fost dor de Romania, mi-a lipsit adrernalina, dar am avut nevoie si de liniste”.
Cristian Borcea spera ca va rezolva zilele urmatoare si diferendul pe care il are cu presedintele delegat al clubului Dragos Savulescu. „Zilele urmatoare voi avea o discutie si cu Dragos Savulescu, nu cred ca va fi problema de comunicare. El a fost prietenul meu, este si sunt covins ca a avut doar unele momente de ratacire si va fi in continuare”, a mai spus Borcea.

Presedintele executiv al clubului a mai afirmat ca se va consulta cu antrenorul Liviu Ciobotariu in ceea ce priveste transferurile pe care le va face: „Nu am discutat de Wesley. Daca vom mai face transferuri? Chiar acum ma duc la Saftica sa vorbesc cu Ciobotariu de ce mai are nevoie”.

Presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, a participat vineri dupa-amiaza la o sedinta cu angajatii clubului la care a fost prezent si Cristian Borcea si administratorul delegat Cornel Dinu. Actionarul Dragos Savulescu nu a participat la intalnirea de la sediul clubului Dinamo.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care a avut un conflict verbal cu un alt actionar, Dragos Savulescu, anuntase, duminica, ca se va intoarce de la Miami, unde se afla de mai mult timp, si ca intentioneaza sa vanda actiunile pe care le detine la clubul „alb-rosu”.

author avatar
Ciprian Purice
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger