AcasăSPORTBorcea este sigur ca Hagi va face o nationala puternica

Borcea este sigur ca Hagi va face o nationala puternica

Cristi Borcea, actionarul lui Dinamo, este de acord cu numirea lui Gica Hagi la nationala Romaniei. Legat de echipa din Stefan cel Mare, afaceristul spera sa-l pastreze pe Ioan Andone la Dinamo.

Desi Hagi este unul dintre simbolurile rivalilor de la Steaua, Cristi Borcea, actionarul lui Dinamo, a avut numai cuvinte de lauda la adresa acestuia, precizand ca Hagi are toate calitatile necesare pentru a realiza o intinerire a nationalei de fotbal a Romaniei. Borcea i-a reprosat lui Razvan Lucescu, fostul selectioner, ca nu a intinerit echipa, dar a afirmat ca Lucescu junior ramane un foarte bun antrenor de club.

Borcea s-a declarat nemultumit de rezultatul inregistrat de nationala Romaniei in amicalul cu Brazilia, 0-1, si a afirmat ca reprezentativa noastra are nevoie de mana forte a unui antrenor precum Gheorghe Hagi.Fostul antrenor al lui Galatasaray ar putea prelua nationala Romaniei alaturi de Anghel Iordanescu, insa doar daca senatorul va accepta sa nu fie remunerat pentru munca depusa la FRF. Conform Federatiei Romane de Fotbal, cei doi trebuie sa dea un raspuns pana pe 13 iunie.

In legatura cu postul de antrenor de la Dinamo, Borcea a precizat ca spera ca echipa sa fie condusa si in sezonul viitor de Ioan Andone, desi acesta a lasat sa se inteleaga ca va parasi formatia din Stefan cel Mare in aceasta vara. Tehnicianul s-a aratat nemultumit de rezultatele avute in sezonul recent incheiat, insa actionarul dinamovist spera sa-l faca pe Andone sa se razgandeasca.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger