AcasăSPORTBorcea duce „laptele si cornul” la Miami

Borcea duce „laptele si cornul” la Miami

Culorile alb si rosu nu lipsesc din vestimentatia lui Cristi Borcea

„La Vendetta”, restaurantul detinut de Cristi Borcea la Miami, este pe lista principalilor donatori la „Beachside Montessori Village”, un fel de „Jean Monnet” local.

Culorile alb si rosu nu lipsesc din vestimentatia lui Cristi Borcea

Vorbim despre o institutie de invatamant elitista, la care sunt inscrisi copiii unor oficialitati de prim-rang din Hollywood, Florida. De la fiul primarului Peter Bober si pana la baiatul sefului Politiei Statale, comisarul Heidi O’Sheehan, majoritatea VIP-urilor si-a trimis odraslele la aceasta scoala. Uns cu toate alifiile in domeniul afacerilor, Cristi Borcea a stiut cum sa-si asocieze restaurantul cu „Beachside Montessori Village”, intuind din start uriasa oportunitate ivita.

Alina si Cristi vor deveni parinti in mai putin de un an de la nunta

Astfel, profitand de programul „Adopta o clasa!”, actionarul dinamovist si-a trecut localul „La Vendetta” pe lista sponsorilor principali; „cornul si laptele” este binevenit si in Statele Unite! Pe langa o gustare asigurata elevilor (meniul de baza trebuie sa cuprinda cereale, biscuiti, iaurt si lapte), restaurantul „La Vendetta” mai apare pe lista celor de la „Beachside Montessori Village” si cu o donatie de 250 de dolari pentru intreg anul scolar 2011-2012. Din banii tuturor sponsorilor se asigura „cel mai bun material didactic pentru profesorii nostri de arte, muzica etc”, promite conducerea scolii.

In acte, patroana restaurantului este sotia Alina!

"Beachside Montessori Village", un loc unde nu este admis oricine

Localul „La Vendetta” a obtinut autorizatie de functionare pe licenta societatii comerciale „Capone Star LLC” – subiect pe care „National” l-a dezvaluit in premiera in noiembrie 2011. Interesant este faptul ca, in acte, la firma „Capone Star LLC” sunt trecuti trei proprietari:  Alina Vidican (sotia actionarului dinamovist), Georgeta Sorica si Adriana Flores. In ceea ce-l priveste pe Cristi Borcea, acesta are doar statut de manager, putand fi concediat in orice moment de oricare dintre actionari.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
913 afisari

4 COMENTARII

  1. Este amuzant cum încercați să țineți sus drapelul lui Borcea. Vă dau un singur exemplu. Între Boca Raton, unde am o sumedenie de prieteni, și Miami este o distanță de nici 50 de mile, cam o oră de mers, daca nu vrei să iei amendă. Boca Raton, la cei aproape 100.000 de locuitori are o comunitate română foarte puternică, clădită și sudată în timp. Și nu sunt niște neica nimeni, ci oameni cu mare dare de mână, bine înfipți în societate. Bogați, fără a fi snobi. Niciunul dintre ei nu a călcat pragul restaurantului lui Borcea și nici nu vor să audă de el. Mulți nu îl cunosc, restul îl consideră doar un șmecher pus pe căpătuială, adică genul cu care nu vor să fie asociați, ca imagine.

  2. D-le Teodorescu, regulile, în USA, sunt altele decât cele pe care vi le imaginați dumneavoastră. Oricine poate face o donație, oriunde, indiferent de prilej, dar asta nu înseamnă că a și intrat în elita orașului, cu atât mai mult cu cât este vorba de Miami, unul dintre cele mai scumpe.
    Borcea nu este cel pe care îl descrieți în articol. Iată cel mai bun exemplu. La nici 50 de mile de Miami, adică cel mult o oră de mers, daca nu vrei să iei o amendă zdravănă pentru depășirea vitezei, se află Boca Raton. La o populație de aproape 90.000-100.000 de locuitori, localitatea se mândrește cu una dintre cele mai vechi și mai puternice comunități de români. Foarte bogați, foarte bine ancorați în societate, fără a fi snobi, și foarte tradiționaliști și oarecum conservatori. Doar așa au rezistat acolo și s-au impus. Pentru ei, un individ care vine de peste ocean cu o soție care îi poate fi fiică, lăsând în urmă alți trei copii în grija fostei soții, chiar daca este bogată, este cel mai jalnic exemplu de a-ți petrece viața. Deși sunt la o ora de mers, spuneam, niciunul nu îi trece pragul restaurantului. Unii nici măcar nu îl cunosc, nu îi interesează personajul, alții nu vor să audă de el iar ceilalți eviă orice asociere de imagine cu un astfel de personaj(au citit suficient pe internet ca să se convingă cine este), pe care îl consideră doar un pui de român șmecheraș, venit să se căpătuiască sau să se ascundă, în cazul în care are neplăceri cu legea.

  3. Îmi cer scuze că am postat de două ori cam același lucru, nu obișnuiesc să fac asta, dar dacă am văzut că au trecut 70 de minute de la prima și nu a apărut am crezut că nu a fost luată. Încă o dată scuze!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger