AcasăSPORTBorcea despre revenirea la Dinamo: "Am alte probleme pe cap!"

Borcea despre revenirea la Dinamo: „Am alte probleme pe cap!”

Fostul actionar dinamovist neaga faptul ca ar intentiona sa revina ca investitor la clubul din Stefan cel Mare. Din SUA, Cristi Borcea anunta ca altele sunt prioritatile sale in momentul de fata.
Vestea ca Borcea ar urma sa cumpere actiunile lui Dragos Savulescu pentru a-si face revenirea en-fanfare in club l-a determinat pe afaceristul stabilit la Miami sa ia atitudine. De peste Ocean, Cristi Borcea a tinut sa lamureasca acest aspect: „Eu evit pana si sa vorbesc despre «caini» tocmai pentru a nu fi interpretat in fel si chip. Am alte probleme pe cap acum. Iubesc si respect Dinamo, o sa ajut cum pot eu, dar nu ma tenteaza sa investesc din nou”.
Cristi Borcea s-a retras in toamna din actionariatul FC Dinamo, vanzandu-si participatia sa in club miliardarului Ionut Negoita. Stabilit la Miami, acolo unde traieste alaturi de sotia, Alina Vidican, cu care are un baietel, Cristi Borcea nu pare tentat sa mai revina in Romania.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
303 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...