AcasăSPORTBorcea da o masa de adio!

Borcea da o masa de adio!

Borcea va sosi in tara dupa cateva luni de autoexil la Miami

Decis sa se retraga definitiv din fotbal, dinamovistul Cristi Borcea va face anuntul oficial in cadrul unei intalniri cu toti patronii din Liga 1.

Borcea va sosi in tara dupa cateva luni de autoexil la Miami

Oficialul liderului va ajunge la Bucuresti sambata noapte, ziua de duminica fiind rezervata intrevederii cu presedintele Nicolae Badea. Cei doi vor pune la punct detaliile plecarii lui Cristi Borcea din actionariatul FC Dinamo. Daca nu apar surprize, punctul culminant al sederii lui Borcea in Romania va fi atins luni, la sediul LPF, cand dinamovistul va participa la Adunarea Generala a forului prezidat de Mitica Dragomir, intalnire la care sunt asteptati toti patronii cluburilor prim-divizionare.

Dupa ce se va vota pentru aducerea arbitrilor din strainatate la meciurile importante din campionat, finul lui Gigi Becali isi va anunta retragerea din fotbal. Se zvoneste ca Borcea va da o masa si va ciocni cu toti o cupa cu sampanie in cinstea celor 15 ani petrecuti printre oamenii de fotbal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
229 afisari

1 COMENTARIU

  1. despre „petreceri” de adio de genul acesta, puteti citi in romanul „groapa” de eugen barbu. atit in roman cit si in zilele noastre,observam cateva puncte comune: mare fast, lautari celebri, femei „de lux”, iar invitaii-cei mai de seama infractori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger