AcasăSPORTBorcea, croaziera de Revelion cu fosta si cu actuala nevasta

Borcea, croaziera de Revelion cu fosta si cu actuala nevasta

Alina si Cristi Borcea sunt casatoriti din 2011

Fostul actionar dinamovist si-a invitat prietenii cei mai buni din Romania intr-o croaziera de sapte zile pe Marea Caraibelor.

Alina si Cristi Borcea sunt casatoriti din 2011

Departe de Romania, Cristi Borcea duce dorul petrecerilor alaturi de amicii sai, drept pentru care s-a gandit sa-si faca un astfel de  cadou pe final de an. „Leonidas” a rezervat o croaziera de sapte zile pe unul dintre cele mai exclusiviste vapoare care cutreiera Marea Caraibelor.

Un astfel de loc paradisiac ii asteapta in Caraibe pe Borcea si invitatii sai

Trupa prietenilor din Romania va fi condusa de afaceristul Nicusor Stan, patronul ballroom-ului „Ambasad’Or”, iar din ea mai fac parte avocatul Cristian Sarbu si politicianul Cristian Boureanu, impreuna cu frumoasa sa sotie, Valentina Pelinel.

Vas de croaziera pe Marea Caraibelor

„Am vrut sa aduc din tara sorici, lebar, toba, carnati si caltabosi, dar cei de la aeroport m-au informat ca nu am voie sa transport mancare in Statele Unite. Sper, totusi, ca bucatarul va sti sa faca tot ce tine de preparatele traditionale, altfel, am sa intru eu in bucatarie, ca ma pricep”, a declarat, ieri, Nicusor Stan. Plecarea in croaziera va avea loc pe 30 decembrie, iar petrecerea de Revelion va fi intr-unul dintre restaurantele de lux ale vasului. La revenirea din croaziera, Cristi Borcea le-a rezervat o alta surpriza amicilor. Fostul actionar dinamovist a inchiriat apartamente de lux intr-un ansamblu rezidential din Miami si le-a promis invitatilor ca-i va duce in cele mai frumoase locuri din Florida.

Mihaela vine la Miami

Mihaela Borcea, alaturi de Patrick, Melissa si Mihai

Mihaela Borcea s-a gandit sa-i faca o surpriza fostului ei sot si, dupa sfintele Sarbatori, va pleca la Miami impreuna cu cei trei copii, Patrick (15 ani) si gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo (9 ani). „De Craciun stau acasa, cu familia, la noi este o traditie, iar apoi o sa plecam in strainatate. Dupa Craciun, iau copiii si mergem la Cristi, in Miami”, declara Mihaela Borcea, in urma cu doua saptamani.

Nasul Gigi prefera Poiana Brasov

Nasii Becali vor petrece la Imparatul Romanilor

Pentru al doilea an consecutiv, nasul Gigi Becali si finul Cristi Borcea nu vor petrece impreuna de Revelion. Daca fostul actionar dinamovist a ales sa ramana in State, patronul clubului Steaua si-a facut, deja, rezervari la „Imparatul Romanilor”, din Poiana Brasov, hotelul de cinci stele detinut de Munteanu 2, ex-jucator la Sportul Studentesc. La fel ca Borcea, si Gigi Becali va avea alaturi rudele si prietenii apropiati, din grup nelipsind Virgil Becali, Teia Sponte si Ionut Lutu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger