AcasăSPORTBorcea, calcat de Sanepid-ul american

Borcea, calcat de Sanepid-ul american

Actionarul dinamovist a scapat doar cu avertisment dupa inspectia agentilor de la Departamentul de Afaceri si Reglementare profesionala a statului Florida.

Borcea vrea sa se stabileasca definitiv in SUA

Desi nu tocmai pe placul autoritatilor, localul „La Vendetta” a primit autorizatia de functionare, insa asta numai dupa ce inspectorii i-au aratat lui Cristi Borcea care sunt problemele. Astfel, in raportul intocmit de agentii de siguranta si salubritate sunt trecute cinci incalcari grave ale legilor sub care opereaza restaurantele si barurile pe teritoriul statului Florida:

1. Proprietarul nu a putut face dovada ca are angajat personal calificat in localul „La Vendetta”;

2. Administratorul restaurantului nu are certificat de manager in industria alimentara;

3. Nu exista uscatoare de maini la toalete;

4. Toatele, atat la femei, cat si la barbati nu au sistem de autoinchidere

5. Chiuvetele nu sunt dotate cu dopuri care sa permita acumularea apei in vas, in caz de nevoie

Risca retragerea licentei

Borcea isi invita prietenii in localul sau

La inspectia din luna august, Cristi Borcea a fost avertizat ca risca sa piarda licenta daca nu rezolva toate problemele enumerate mai sus. Autorizatia de functionare eliberata pentru restaurantul „La Vendetta” este valabila pana in data de 1 decembrie a anului viitor.

Clienti dezamagiti de atitudinea ospatarilor

Restaurantul pastreaza culorile lui Dinamo

„This place was horrible!”, scrie o fosta clienta a localului pe un site din Miami specializat in restaurante. Aceasta a avut o experienta ingrozitoare la „Vendetta” in urma cu mai putin de o luna si povesteste: „Cand am ajuns acolo, am asteptat vreo 10 minute pana cand ospatarita ne-a bagat in seama. In plus, a mai trebuit sa o si rog sa ne aduca un meniu, ea venise la masa fara lista de bucate. In restaurant era o singura masa ocupata, vreo opt persoane sarbatoreau un eveniment, iar ospatarita noastra se ocupa si de acei clienti. Mai mult de o ora a durat pana ne-a adus mancarea, iar la final, nimeni nu s-a oferit sa-mi factureze nota de plata. Per ansamblu, acest local primeste doua degete in jos de la mine, niciodata n-o sa mai calc pe acolo”.

Cinci probleme au fost descoperite de agentii de siguranta si salubritate
author avatar
Laurentiu Teodorescu
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger