AcasăSPORTBorcea baga Dinamo in sedinta: vrea din nou drept de semnatura!

Borcea baga Dinamo in sedinta: vrea din nou drept de semnatura!

Cristi Borcea

Presedintele executiv al “cainilor” doreste sa fie din nou prima voce la Dinamo. El va negocia cu Nicolae Badea si Dragos Savulescu redobandirea drepturilor la care a renuntat in urma cu noua luni.

Cristi Borcea a revenit in Romania dupa sase luni

Cristi Borcea revine in prim-planul fotbalului romanesc. Daca in urma cu o saptamana nu voia sa mai faca parte din conducerea clubului, dorind sa renunte inclusiv la actiuni, discursul s-a schimbat odata cu reintoarcea in patrie. Actionarul a cerut intrunirea de urgenta a Consiliului de Administratie FC Dinamo, care va avea loc in aceasta seara. Principalul punct pe ordinea de zi este discutarea redobandirii dreptului de semnatura a presedintelui executiv. In acest moment, pentru ca o decizie sa devina valida, este nevoie de semnaturile celor trei actionari, iar Borcea nu mai suporta aceasta situatie. Surse din cadrul clubului din Stefan cel Mare afirma ca aceasta a fost miza scandalului dintre Cristi Borcea si Dragos Savulescu, rezidentul de la Miami dorind doar sa reintre in drepturi. Altfel, actionarii vor discuta si chestiunea legata de transferuri, bugetul echipei, dar mai ales cum sa plateasca restantele salariale ale jucatorilor si sa prelungeasca intelegerile jucatorilor aflati la final de contract.

A sosit joi noapte de la Miami

Cristi Borcea a sosit in tara joi noaptea. Dupa o discutie de circa trei ore cu presedintele CA, Nicolae Badea, actionarul de la Mami a anuntat ca nu mai pleaca de la Dinamo. ”Am decis sa ramin linga echipa, unde-s multi puterea creste si vom fi mai puternici in lupta pentru titlu. Dragos Savulescu a fost si va ramine prietenul meu, chiar daca au existat momente cind n-a fost lucid si l-a luat gura pe dinainte”, a declarat presedintele executiv, in timp ce Badea a anuntat si el ingroparea securii razboiului: „Borcea va ramine presedinte executiv, iar Savulescu presedinte delegat. De acum incolo, trebuie sa conlucram, sa ne sfatuim cu totii inainte de a lua o decizie, pentru a nu exista disensiuni”.

Azi da de baut la LPF

Astazi, Cristi Borcea va fi prezent la Adunarea Generala a LPF, sedinta la care se vor discuta, printre altele, si nominalizarile Ligii 1 pentru Comitetul Executiv al FRF. Borcea va da o masa de adio coroborata si cu ocazia zilei sale de nastere, dinamovistul implinind maine varsta de 42 de ani. Actionarul „cainilor” nu vrea sa mai candideze la un post in Comitetul Executiv al FRF, in aceeasi situatiie fiind si galateanul Marius Stan. Locurile lor vor fi preluate, dupa toate probabilitatile, de stelistul Valeriu Argaseala si CFR-istul Iuliu Muresan.

author avatar
Sebastian Stan
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger