AcasăSPORTBorcea a pus numele carciumii pe un Cadillac!

Borcea a pus numele carciumii pe un Cadillac!

LIMUZINA. Cadillac-ul dinamovistului poate costa si 100.000 de dolari

Restaurantul „La Vendetta” va fi cunoscut, de acum inainte, in tot orasul Miami. Actionarul dinamovist inca nu s-a decis daca va pune limuzina la dispozitia clientilor.

LIMUZINA. Cadillac-ul dinamovistului poate costa si 100.000 de dolari

Pana sa devina un cetatean american cu acte in regula, Cristi Borcea incearca sa gandeasca si sa se comporte ca un american. Decis sa atraga clienti nu doar din comunitatea romana, actionarul liderului si-a achizitionat, recent, un luxos Cadillac de culoare alba, model retro, pe care a inscriptionat numele restaurantului sau din Hollywood blvd, „La Vendetta”. Autoturismul este tunat, avand jante speciale si prize de aer, elemente care nu se regaseau pe batranul Cadillac al anilor ’50. Pretul unei astfel de „bijuterii” poate ajunge si la 100.000 de dolari, in functie de dotarile si imbunatatirile aduse.

A depus actele pentru obtinerea „cartii verzi”

MARKETING. Borcea face orice pentru a avea succes in afaceri si-n State

Cristi Borcea si Alina Vidican au depus actele la Ambasada SUA de la Bucuresti pentru obtinerea „cartii verzi”, primul pas din lungul proces al dobandirii cetateniei americane. Cei doi soti sunt convinsi ca nu vor intampina niciun fel de probleme in demersul lor, mai ales ca, in luna mai, Alina va naste la Miami un baietel pe care-l va chema George Alexandru, iar acesta va primi automat cetatenia americana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger