AcasăSPORTBorcea a platit divortul lui Bonetti de Dinamo

Borcea a platit divortul lui Bonetti de Dinamo

Desi plecat din club, Cristi Borcea se intereseaza de soarta echipei de suflet. Rugat de Nicolae Badea sa imprumute societatea cu 200.000 de euro, „Leonidas” n-a stat pe ganduri: a eliberat banii necesari pentru despagubirea italianului.

Bonetti, un antrenor care si-a facut-o singur

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo a facut rost de bani pentru indepartarea staff-ului tehnic. Imprumutul de la Cristi Borcea a fost facut public chiar de Ionut Negoita, cel care i-a luat loc in actionariatul clubului tocmai finului lui Gigi Becali.

Borcea si Badea continua sa finanteze impreuna Dinamo

„Borcea are bani pentru ca i-am dat eu o gramada atunci cand am cumparat actiunile de la el. Asadar, n-a dat el bani la club, doar la imprumutat pe domnul Badea cu 200.000 de euro, pe termen scurt”, a precizat Negoita.

I se rupe de suspendare. „Plec in Caraibe!”

Desi in ultimele zile a refuzat sa discute cu presedintele FC Dinamo despre incheierea amiabila a contractului, italianul si-a prezentat demisia aseara, inpreuna cu toti colaboratorii sai, Alessandro Birindelli, Claudio Bozzini si Umberto Ruggiero. Tehnicianul urmeaza sa primeasca o suma compensatorie. Nu foarte mare, avand in vedere ca gruparea din Stefan cel Mare il amendase in prealabil, cu 42.000 de euro, pentru grave prejudicii de imagine aduse clubului. Dario Bonetti l-a jignit zilele trecute pe liderul LPF, Dumitru Dragomir („nu sunt sclavul unor gainari ca Dragomir!”), italianul aratandu-se neinteresat, aseara, de verdictul Comisiei de Disciplina. „Nu e nicio problema daca ma vor suspenda, voi pleca in vacanta in Caraibe cu fetele mele”, a spus Bonetti.

Dorinel va fi prezentat azi?

Munteanu e liber din luna august

Chestionati de conducerea clubului in privinta viitorului antrenor, „ultrasii” dinamovisti l-au nominalizat pe Petre Grigoras. „Propunerea noastra a fost Grigoras, dar am inteles ca nu poate veni la Dinamo”, a declarat unul din liderii PCH. Pentru „caini”, varianta Dorinel Munteanu a devenit solutia optima. Fostul tehnician al Otelului ar putea fi prezentat azi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger