AcasăSPORTBorcea a iesit din spital ca sa-i faca ziua Alinei!

Borcea a iesit din spital ca sa-i faca ziua Alinei!

Cristi si Alina s-au casatorit anul trecut, in luna august

lina, sotia omului de afaceri, va implini peste exact patru zile varsta de 28 de ani, iar pacientul doctorului Bradisteanu planuieste sa-i organizeze consoartei sale o superba petrecere aniversara.

Cristi si Alina s-au casatorit anul trecut, in luna august

Cristi Borcea trebuia sa mai ramana internat la Spitalul de Urgenta Floreasca inca maximum doua zile, insa dinamovistul a insistat pe langa medicul Serban Bradisteanu sa fie lasat sa plece mai devreme.

Actionarul dinamovist, alaturi de medicul Bradisteanu, cel care l-a si operat

I-a convins pe doctori cu un argument de liceean indragostit: insarcinata in sapte luni, Alina isi serbeaza ziua de nastere pe 24 martie, prilej pentru oficialul clubului din Stefan cel Mare sa dea o mega-petrecere in cinstea celor 28 de ani impliniti de consoarta sa. Recuperarea post-operatorie va continua in Statele Unite, Cristi si Alina urmand sa se intoarca la Miami la inceputul lunii aprilie.

Puteam pati ca Muamba!”

Ieri, inaintea externarii, Cristi Borcea a declarat ca avea aceleasi probleme cu cele ale fotbalistului Fabrice Muamba, jucatorul de 23 de ani al gruparii Bolton Wanderers, cel care a facut infarct chiar in timpul partidei cu Tottenham, disputata sambata seara in Cupa Angliei. Muamba se afla in coma la un spital din Londra, starea sa fiind critica.

Azi, verdict in „Dosarul transferurilor”

Ziua de azi se anunta una linistita pentru Cristi Borcea, in pofida faptului ca la Tribunalul Bucuresti se va da verdictul in „Dosarul transferurilor”. „Nu am niciun fel de emotii, stiu ca sunt nevinovat. Oricum este un proces care va mai dura vreo trei ani, urmeaza apelul, apoi dosarul va merge la Inalta Curte de Casatie si Justitie…”, a spus Borcea. In alta ordine de idei, Borcea si-a anuntat retragerea din fotbal „macar pentru sase luni”: „In momentul de fata, eu sunt pe locul intai, nu mai e fotbalul! Toate prerogativele mele la Dinamo ii vor fi transferate, din nou, domnului Nicolae Badea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
406 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger