AcasăSPORTBonetti studiaza tactica Stelei la cofetarie!

Bonetti studiaza tactica Stelei la cofetarie!

Bonetti este cel mai bun tactician in sala de mese

A stat pe banca lui Dinamo pana in urma cu trei saptamani, iar acum asteapta in Bucuresti momentul in care isi va incasa drepturile financiare cuvenite pentru demiterea sa.

Bonetti este cel mai bun tactician in sala de mese

Dario Bonetti a fost dat afara de la Dinamo dupa infrangerea cu FC Vaslui, scor 0-1 si parea ca va disparea din peisajul bucurestean. Cum nu si-a incasat toti banii pentru perioada petrecuta la carma echipei din Stefan cel Mare, italianul a revenit in Romania pentru a pune presiune pe actionarii Nicolae Badea si Ionut Negoita.

Pana la solutionarea litigiului, tehnicianul somer isi face de treaba la „Sweet Lounge”, cofetarie-cafenea de pe platforma Pipera, acolo unde macaronarul este un client fidel. Inca marcat de esecul cu Steaua, scor 1-3, Bonetti a inceput deja sa studieze orice miscare a trupei antrenate de Laurentiu Reghecampf, chiar si asa, de pamplezir, de Chichi Bambus, la sto, la oha etc. Nu mai devreme de acest weekend, Dario le-a demonstrat celor prezenti in „Sweet Lounge” de ce a pierdut Steaua cu VfB Stuttgart, considerand ca sistemul folosit de antrenor stelist a fost unul sinucigas. In finalul demonstratiei, pe care italianul a facut-o ajutandu-se de mezamplasul existent, Bonetti si-a expis si programul pentru urmatoarele zile: „Ma duc sa le iau banii! Nu renunt la niciun cent. Daca nu imi dau ceea ce mi se cuvine, ma duc direct la UEFA”, a anuntat tehnicianul dat afara de la Dinamo pentru incompetenta.

author avatar
Sebastian Stan
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger