AcasăEditorialDan Claudiu TanasescuBonetti si ai sai cotonogari

Bonetti si ai sai cotonogari

Tucudean, inca o finalizare ineficienta pentru Dinamo

Sapte cartonase (sase galbene si unul stacojiu) au achizitionat „bravii” elevi ai lui Bonetti in meciul cu mecanicii de combine ai lui Porumboiu, in incercarile lor disperate de a se descurca in fata unei echipe cu joc linistit si bine gandit.

Tucudean, inca o finalizare ineficienta pentru Dinamo

Loviti de neputinta, dinamovistii s-au pus pe cotonogeala, incercand astfel sa-si intimideze adversarii. Cum vasluienii n-au rupt nici ei inima targului, este lesne de inteles ca haita de „caini rosii” pare cotropita de o crasa nevolnicie. In pofida catorva jucatori buni, rapizi, cu reale calitati, Dinamo nu izbuteste sa intre in cadenta, si, sa-mi fie cu iertare, acest lucru se datoreaza in primul rand antrenorilor. Dar si fotbalistilor, care (nu stiu daca se epuizeaza prin cafenele garnisite cu Biance) alearga precum bezmeticii, lasandu-ne sa credem ca si-au gresit meseria. Nu au fost in stare decat sa buseasca mingea in careul moldovenilor, in speranta ca buclucasa se va indura si va ricosa din spinarea vreunui fundas in poarta lui Coman. Dar nu s-a intamplat asa, fiindca pana si baloanele alea s-au transformat in unele de sapun, precum iluziile dinamoviste, oferind posibilitatea vasluienilor, hamaiti de pe margine de „dulaul” Hizo, sa le sparga in liniste. In ciuda faptului ca i-a crescut o cocoasa de atatea meciuri pierdute, macaronarul Bonetti ne da cu tifla, declarand ca e multumit de cum joaca echipa si ca spera sa „prinda” unul din locurile 3-5 ale campionatului! Numai ca, din cate am aflat, ieri, conducerea l-a urcat intr-o gondola si l-a trimis la plimbare prin Venetia. De parca Gica Hagi si alti fotbalisti de talia lui ar fi jucat duminica seara in echipa Viitorul, draguta noastra presa a dat vartos la pompe umfland miza meciului cu Steaua, aducand-o la dimensiunile unui dirijabil intercontinental. E drept ca echipa din Ovidiu joaca un fotbal frumos, curat, avantat si ca in cateva partide a inregistrat succese, chiar surprize, dar sa spui despre intalnirea tinerei formatii cu vitezistii aflati in forma ai lui Reghecampf ca imbraca haina celui mai important meci al etapei, ni se pare o parere rupta din gandirea lui Tandala.

Suntem curiosi daca scorul de 4-0, cu care trupa din Ghencea a castigat duminica seara, le pune botnita celor care flencanesc in dorul lelii, fara nicio baza!? Grigoras si Pandurii sai nu se predau. Dupa un joc dominat in totalitate de gorjeni, care au avut o posesie „a la Barcelona”, brasovenii nu au putut mentine tabela de marcaj inghetata, intrucat Lemnaru le-a taiat sperantele, marcand un gol superb. Baietii de sub Tampa nu reusesc, de cateva etape, sa scuture plasa adversarilor, chestie ce i-a dat de gandit proaspatului antrenor Sorin Cartu, care, disperat ca nu reuseste sa iasa la liman, a dat bir cu fugitii!

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger