AcasăSPORTBonetti le cere femei jucatorilor de la Dinamo

Bonetti le cere femei jucatorilor de la Dinamo

Italianul Dario Bonetti continua sa aiba o atitudine ciudata, total inadecvata unui antrenor de fotbal. Dupa ce in toata saptamana premergatoare partidei din Stefan cel Mare si-a suspectat jucatorii ca vor fi blat cu CFR Cluj, apoi si-a acuzat elevii, chiar in pauza, cum au vandut meciul, iata ca apar noi detalii picante despre modul in care antrenorul din San Zeno Naviglio intelege ca trebuie sa se comporte intr-un fotbal profesionist.

In 2009, Dario Bonetti a agresat verbal un fotograf de la "National", asta dupa ce ziarul scrisese ca tehnicianul primeste la hotel vizita unor femei usoare

Sub protectia anonimatului, mai multi jucatori ai „cainilor” relateaza ca fostul selectioner al Zambiei le-ar fi cerut, voalat, facilitarea unor intalniri ale domniei sale cu doamne sau domnisoare romane.

In timpul meciurilor, antrenorul este extrem de serios si foarte bine!

Bonetti a fost auzit intreband mai multi componenti ai lotului echipei din Stefan cel Mare daca nu cumva „prietenele voastre nu au si ele prietene”, ceea ce ne face sa credem ca italianul avea si inca mai are in obiectiv atat castigarea titlului in Liga 1, dar si infiriparea unor relatii de dragoste bazate pe sex. Fotbalistii nu vor sa declare public acest lucru, de teama unor represalii, atat din partea staff-ului tehnic, dar si din partea conducerii administrative. In orice caz, vestiarul lui Dinamo barfeste, dar nu atat pe seama apetitului sexual de care dispune tehnicianului (in urma cu trei ani, „National” a scris despre escapadele amoroase ale italianului la hotelul la care era cazat in Bucuresti), cat mai ales pe marginea tupeului unui antrenor care pretinde respect din partea elevilor sai, dar ii trateaza ca pe niste „pesti”.

Este casatorit si are doi copii in Italia

In varsta de 50 de ani, Dario Bonetti este casatorit cu o avocata de 47 de ani din Salo, oras din Provincia Brescia. De pe urma mariajului cu Anna Maria de Mattei, antrenorul s-a ales cu doi copii, un baiat (Matteo) si o fata (Benedetta). Ieri, cotidianul „Cancan” a notat ca revenirea lui Dario Bonetti la Dinamo, dupa experienta din 2009, nu i-a picat prea bine sotiei tehnicianului, „italianca stiind ca, in mandatul trecut, sotul ei ar fi fost tinta mai multor romance, el cedand chiar in fata farmecelor uneia dintre acestea”.

author avatar
Mihai Koblenko
595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger