AcasăSPORTBonetti isi plateste singur secunzii la Dinamo

Bonetti isi plateste singur secunzii la Dinamo

Numit in urma cu aproximativ o luna pe banca gruparii din Stefan cel Mare, Dario Bonetti nu a primit pana acum nicio rata din contractul semnat pe doi ani si trei luni. De altfel, italianul isi sustine financiar si colaboratorii, printre care si secundul Alessandro Birindelli.

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo pe 10 aprilie

Toata lumea a luat in ras prima declaratie data de Dario Bonetti din momentul revenirii acestuia in Stefan cel Mare, pe 10 aprilie a.c..”Dinamo face parte din inima mea. As putea sa lucrez si gratis pentru o vreme”, spunea italianul cand a fost prezentat de Nicolae Badea. Presedintele dinamovist zambea atunci, dar numai el stia de ce. Pana acum, clubul a platit doar chiria celor patru italieni care fac parte din stafful tehnic.

Dario Bonetti stia in ce se baga si acum este nevoit sa-i sustina financiar pe Alessandro Birindelli (secund), Claudio Bonzzini (antrenorul cu portarii) si Umberto Ruggieri (preparatorul fizic), tridentul adus cu el din Italia. Nicolae Badea l-a asigurat pe antrenor ca va primi toti banii, in momentul in care acestia vor fi disponibili, iar Bonetti nu-si face probleme, bazandu-se pe relatia de prietenie pe care o are cu presedintele CA a lui Dinamo.

author avatar
Sebastian Stan
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger