AcasăSPORTBonetti aduce un pensionar de la FC Torino sa joace la Dinamo!...

Bonetti aduce un pensionar de la FC Torino sa joace la Dinamo!

Nicolae Badea si Dario Bonetti, o colaborare care se apropie de sfarsit

Dupa ce a pierdut „vestiarul”, antrenorul lui Dinamo tinde sa piarda si sprijinul conducerii. Miercuri seara, la Bucuresti, Dario Bonetti a avut o intalnire cu actionarii. Una lejera pentru el (a venit imbracat in trening!), dar in acelasi timp halucinanta pentru Nicolae Badea si Dragos Savulescu.

Nicolae Badea si Dario Bonetti, o colaborare care se apropie de sfarsit

„National” este in masura sa va dezvaluie „minunatiile” pe care le-a propus Dario Bonetti la intalnirea cu cei doi sefi dinamovisti, o dezbatere organizata sub egida „New Dinamo”. Pe durata colocviului, in care dialogul cu Badea si Savulescu a fost asezonat cu o conversatie la telefonul mobil cu secundul Alessandro Birindelli, antrenorul a revendicat prima neincasata pentru victoria din penultima etapa de campionat cu Vointa Sibiu, iar apoi bonusul de 30.000 de euro pentru castigarea Cupei Romaniei.

FC Dinamo + Manchester City= love

Ulterior, tehnicianul din San Zeno Naviglio a cerut raspicat renuntarea la numai putin de opt fotbalisti impresariati de firma fratilor Becali (Balgradean, Luchin, Moti, Pulhac, Munteanu, Stratila, Platini si Danciulescu), asigurand conducerea ca va rezolva el, cu relatiile pe care le are, primirea lotului. Pentru ca a fost intrebat, logic, cu cine naiba mai joaca Dinamo daca vor fi dati afara atatia jucatori, Bonetti le-a promis actionarilor ca renuntarea la „Lotul Becali” – fotbalisti aflati la final de cariera si dispusi, la o adica, sa vanda meciuri – va fi urmata de perfectarea unor transferuri istete. Piesa de rezistenta este reprezentata de un fundas de otel, de la FC Torino, argentinianul Luciano German Zavagno. Acesta are 35 de ani si tocmai si-a anuntat retragerea din activitate, „dar vine in Romania daca e chemat”. Nu conteaza ca are varsta lui Danciulescu, sufletul i-a ramas tot tanar. Al doilea posibil transfer vine din Franta, de la AS St.Etienne. Este un african care n-a evoluat niciun minut pentru St.Etienne, ci la satelitul acesteia, dar e rapid, abil si liber de contract. Mai sunt vizati jucatori de la Palermo, Arsenal Londra si chiar Manchester City. „Relatia mea cu Manchester City este una extrem de solida”, a spus italianul, el cu managerul Roberto Mancini si secundul Attilio Lombardo fiind frati de cruce, „poate sa va confirme si Birindelli, pe speaker!”. Ceea ce Birindelli a si facut, Bonetti asigurandu-i pe Savulescu si Badea ca FC Dinamo si Manchester City vor deveni in aceasta vara cluburi partenere, „un singur telefon este suficient!”.

„Dario, draga, dumneata doar antrenezi, noi facem cumparaturile!”

Nu in ultimul rand, Bonetti a spus ca vor fi adusi in Stefan cel Mare trei jucatori zambieni, pe care i-a urmarit el cand era selectioner al acestei tari. Nicolae Badea a ascultat propunerile facute de antrenor, dupa care i-a retezat-o scurt: „Draga, Dario, dumneata doar antrenezi, noi suntem cei care facem cumparaturile!”. Bonetti s-a enervat cumplit cand a auzit remarca presedintelui, i-a inchis telefonul in nas lui Birindelli, le-a spus actionarilor „Buonanotte!”, a plecat la hotel, a luat niste pastile, si s-a culcat. A doua zi, realizand si el ca a sarit calul, Dario Bonetti a batut in retragere: „Nu fac liste, nu dau afara pe nimeni, nu ma ocup de transferuri! Vreau doar performanta!”, a anuntat antrenorul prin intermediul site-ului oficial.

author avatar
Mihai Koblenko
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger