AcasăSPORT"Bombardierul" Simion se bate cu urmasul lui Pacquiao

„Bombardierul” Simion se bate cu urmasul lui Pacquiao

Personaj principal in gala „Invincibilii Craiova”, care va avea loc, joi seara, in Sala Polivalenta din Banie, Viorel Simion se va confrunta cu filipinezul Ryan Sermona, un veritabil dur.

Simion s-a batut inclusiv in Canada, intr-una din galele lui Lucian Bute

Campion WBC International la categoria pana, Viorel Simion isi va pune in aceasta saptamana centura in joc, pentru a doua oara in cariera.

Pacquiao, unul dintre cei mai buni pugilisti ai momentului

„Bombardierul” a trecut un prim hop in februarie, cand l-a invins, la decizie, pe mexicanul Edgar Riovalle, dar misiunea sa va fi joi una mult mai dificila. In cadrul galei „Invincibilii Craiova”, organizata cu sprijinul Merkur Casino, boxerul managerizat de Sorin Florea urmeaza sa-l infrunte pe filipinezul Ryan Sermona (25 de ani).

Sermona are 14 victorii si trei infrangeri la profesionisti

Acesta este considerat urmasul de drept al celebrului Manny Pacquiao (34 de ani). Titlul, unul neoficial, a fost obtinut de Sermona in mai anul acesta, cand filipinezul a rasturnat calculele hartiei si l-a invins, prin knock-out in repriza a cincea, pe compatriotul sau Roberto Gonzalez, pugilist care avea 20 de victorii obtinute din 20 de meciuri.

Filipinezul va avea o galerie impresionanta la Craiova

De altfel, gratie succesului, Sermona a obtinut si dreptul de a se bate cu Viorel Simion pentru centura WBC International. Desi are deja trei infrangeri la profesionisti, Ryan inca spera sa-i calce cu adevarat pe urme celebrului Manny Pacquiao, care este primul boxer din lume ce a devenit campion mondial la opt categorii diferite.

author avatar
Cristi Ionita
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger